trettionde juni

hej alla! :D klarade precis av att betala min första räkning
genom internet, helt själv. nycklarna till min nya lägenghet sitter
på min nyckelknippa och jag bara längtar efter att få åka dit.
men idag är jag ledig och min prins ligger i sängen och busar.
vi sitter och väntar på mamma innan vi drar till playan! ;p


my boobely love.

tjugonionde juni

kom precis hem från parken, har legat där hela långa eftermiddagen med semir och jennie :) mysigt. om jag hade varit ledig hela denna veckan så hade det varit mitt andra hem. trodde inte solen skulle ta så bra idag men ser nu när jag kommer hem att jag har fått märken, tummen upp för det! :D var och handlade två nya bikinisar idag, hittade en på hm konstigt nog? där brukar aldrig finnas min storlek. lucky me :) men när jag kom hem så såg jag att byxorna är i storlek 34?! hahaha. blir att jag visar lite för mycket av min baksida, haha. ska fixa här hemma nu, ser ut som kaos. sen ikväll blir det nattbad igen. var och grillade och nattbadade igår också :) love it!



you can get it all..

grazie syster för bra musik hela kvällen lååååång. :)

tjugoandra juni

efter en natt med två timmars sömn och sen jobb efter det så förtjänar
man en hel mängd med sushi. ska sova nu, vi hörs ikväll! :) good night.

tjugoförsta juni

hej alla glada! :D sitter på jobbet nu, men har lunch för tillfället. är helt spidad idag! kanske beror på att jag drack en energidryck till frukost och att jag sovit tio timmar inatt? haha. var helt död när jag kom hem, somnade sjukt tidigt. sorry jennsan om du läser detta, glömde ringa för jag somnade direkt! ;p idag har jag mycket att göra, känns det som.. måste handla, städa hela lägenheten (igen), hämta kläder från källaren och sortera, hämta/lämna saker hos jennie och sen.. tanka! låter jättedumt, men jag har aldrig tankat?! vet inte varför, men det har blivit så att pappa har tankat alltid även om jag haft mitt körkort ett bra tag nu. haha, bättre sent än aldrig. ska hämta honom och agnetha på flygplatsen 04.00 imorgon bitti. roligt med tanke på att jag börjar jobba 08.00 dagen efter ;) har saknat gubben även om vi beter oss som ett gamalt gift par ibland. ska fortsätta jobba nu med beccan, hörs!

tjugonde juni

glad midsommar på er, i efterskott! ;p firade min med jennsan och kim.
först mys i parken och sen fortsatte det på deras balkong. tack för igår babes!


mys i parken med jennie och kims familj :)


jag och jennie. <3

artonde juni

kom precis hem från jennies balkong, malin färgade håret på jennsan sen blev det mys :) skrev på kontraktet igår, har redan börjat packa ner vissa saker i flyttkartonger. det är svårt, vet inte vad man ska slänga och spara. orka dra med sig en massa saker som bara ligger och skräpar! ;p ska dra med mig jennie och malin överallt sen, måste ha råd och tips om vad som passar bra i varje rum. jag är så glömsk, kommer glömma hälften! ;p haha. midsommar imorgon, försvinner alla högtidskänslor när man blir äldre? julafton, påskafton och nu midsommar? ska knappt fira denna midsommarn verkar det som. vi har inte kommit fram till något?! haha. det är vi i sista minuten, yes! kommer väll på något imorgon :) slänger upp lite fler bilder från studenten och novas kalas nu. bättre sent än aldrig!

                    
                                                                    hipp hipp hurra för kim! :D

                     
                                                                               puss på mig!

                    
                                                                         jennsan och nemo! :D

                     
                                                          nova öppnade sin födelsedagspresent! :)

                     
                                                                         en väldigt glad nova! :D

                      
                                   jag och jennsan var jävligt skickliga med leran ;) haha. dödligt allvar!

sextonde juni

mitt huvud har haft tusen saker att tänka på den senaste tiden, har inte haft en tanke på bloggen. lämnade pappa och agnetha på flygplatsen i lördagsnatt, de skulle åka ner till rhodos och hälsa på min bror. åh! hade så gärna velat följa med :D saknar den fisen. imorgon skriver jag på kontraktet för min lägenhet, ska bli så skönt att flytta. lägger ner all min tid på att planera! ska måla, handla och fixa :) kommer bli super snyggt. sen på eftermiddagen är det kalas för nova som fyller 2 år den 23:e. grattis snutte :) men ska göra en jordgubbs ansiktsmask nu innan jag kryper ner i sängen. lovar att uppdatera lite oftare. good night ppl!

               

tolfte juni

JAG SKA FLYTTA!!! :D
var och tittade på en tvåa på tågaborg igår.
och imorse fick jag veta att den är min! flyttar in om två veckor.
jättefin och passar mig perfekt, kan inte bli gladare! :D

tolfte juni

kom precis hem från stan, efter jobbet tittade jag på studenterna! fyfan vad jag vill göra om
min student! :D tycker lite synd om detta årets studenter, det har regnat hela dagen och det kommer
nog bara fortsätta. ska måla naglarna nu och dra på mig min party dress. det är många av mina
vänner som tar studenten så ikväll åker jag runt till allihopa. ses ute i dimman. kisses!


alvin, my och emelie. :D


hahahaha. philles brum brum. ;p


sanela. <3

nionde juni

jag är djupt besviken på the sims 3. det är alldeles för komplicerat och sånt klarar jag inte av i längden, orka sitta där och gissa sig fram? haha. och det går sjukt segt också. fast det kan bero på att jag har 80 filmer på datorn :$ haha. hur i helvete kunde det bli så många?! fast min pappa har varit hygglig och fixat en ny extra-hårddisk till mig så jag kan lägga över allt där. så får se om jag ger nördspelet en ny chans ikväll för igår slog jag näven i bordet och körde istället hem till jennsan och myste på balkongen med henne och mallan. tur att jag har er två, my angels. <3

åttonde juni

sitter på jobbet nu och försöker underhålla mig så gott jag kan. har provat all mat man kan, räknat platorna i köket, lyssnat igenom alla skivor vi har och läst igenom månadens schema fem gånger nu. brist på liv? haha. nejdå :) står och småpratar med kunderna, saknas bara en tröja där det står "be my friend for three hours". ikväll ska jag göra något ännu nördigare, jag ska nämligen spela the sims 3. ni hörde rätt. det är något som går i släkten. så ikväll mina damer och herrar är jag väldigt upptagen, mina gardiner fördragna och mobilen avstängd. don't call me.. i'll call you ;p haha.

sjunde juni

att människor gör mycket för pengar, det visste jag.
men antingen är dessa människor efterblivna eller desperata
efter ett nytt liv. för vem fan ställer upp frivilligt i ett program där
paris hilton gör bort en gång på gång? tål inte människan.

.

diffrent plan.
new moves.
i will act like you darling.
don't care if anybody get hurts.

femte juni

nu har det gått ett år sedan jag tog studenten?! var fan tog tiden vägen? känns som att det bara var för några månader sen ;s ikväll ska de flesta ut och festa, på swea tror jag det var? men inte jag :) ska hem till malin och mysa. hon kommer snart och hämtar upp mig och sen ska vid handla gottit. imorgon ska jag vara hos mamma hela dagen, riktigt skönt att jag äntligen är ledig! ska bara softa hela helgen. min syster och hennes sambo kommer också imorgon! :D men nu är min mat färdig, måste skynda mig! puss.


ett år sedan. ♥

fjärde juni

vilket katatrof dag.. fick inte mycket sömn förra natten, kunde verkligen inte sova. vid sex tiden gav jag upp, vandrade till jobbet och hällde i mig kaffe. ;p detta resulterade i att jag har sovit hela eftermiddagen. vaknade precis till liv! efterbliven som jag är så har jag råkat få med mig en viktig nyckel på jobbet med mig hem så nu måste jag springa ner dit och lämna den ;p haha. ikväll blir det bio och mys, ska se änglar och demoner. hoppas den är lika bra som den förra! :)


tredje juni

att jag kan bli såhär arg över något som
har blivit så obetydligt gör mig bara ännu argare.


andra juni

kom hem från mallan för ett tag sedan. där blev man bjuden på kaffe och kladdkaka!  ;) jag trivdes som en fisk i vatten. när vi sitter där och försöker sjunga fram en gamal låt så hör jag bara "PETRA DU BRINNER!" och ja, mitt byxben brann, hahaha. jag var så inne i låten att jag hade råkat sätta mitt ben lite för närma ljuset. smart petra! tacka gud att jag inte bar flis. luktade lite smått bränt efteråt men ingen skada skedd ;p


                                                                          mallan & jag ♥

andra juni

sitter på jobbet nu och svettas medan alla andra är ute i solen och glassar sig. jag är absolut inte avundsjuk, inte det minsta! jag glassar mig med ananasjuice och har en lampa riktad mot mig för att få känslan av sol ljus. har väldigt roligt här som ni hör.. i min ensamhet.. och gör absolut ingenting..

första juni

jag vet att jag lovade att uppdatera mer, men jag har helt glömt bort bloggen. så mycket annat som fyllt mitt huvud. blev väckt imorse av mina babes :) har legat och solat och spelat vollyboll på min baksida. älskar sånna här dagar! synd bara att jag måste jobba imorgon igen. får ta igen det i helgen när jag är ledig ;p  var på ett möte idag angående en lägenhet. kände att det inte är rätt tillfälle just nu, vill kunna leva livet innan jag sätter mig på en lägenhet. vem vet, om två år så kanske jag inte ens bor i sverige?!

i helgen fyllde både emma och jocke år, klart firades det :) känns som att alla fyller år nu? haha. min kamera gick sönder i fredags men eftersom jag nu är så händig så lagade jag den faktiskt. ger mig själv en klapp på axlen ;p men lyckades iaf ta några bilder sen i fredags hemma hos emma. tack för allt babe. enjoy the pics! 

denna helgen har både varit sjukt rolig och hemsk. vissa människor ger en ångest. men en sak är i allafall säkert, man ska aldrig tänka tillbaka i tiden, för dom alla är.. cp?! jag borde förstått bättre. skjut mig.

               
               
               

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0