30 augusti

vaknade för knappt en halvtimme sen.
är sjukt pigg, idag ska det jävlar i det lyftas kartonger! :D
kommer bli jätte bra, men måste logga nu. puss.

sister, here we go...

29 augusti

efter som jag är seg i huet så förklarar jag snabbt, mitt liv i uppspidad hastighet, hahaha. slå mig!

igår blev det att vi gick i stan lite, inhandlade lite saker som faktiskt var nödvändiga. en sjukt fin klänning, aldrig fel. det med att jag är jättefattig hör inte hit. men just nu kan man inte bli fattigare än mig. åkte hem till malin efteråt, har egentligen en liten överraskning att visa för er.. men eftersom min syster kanske snokar här så vill jag inte berätta något i förskott. imorgon blir det flyttningsdags, nej kära läsare inte för min del utan för min systers. hon ska flytta till fallafelns värld, nämligen malmö! haha. det kommer bli verry najs för henne och patrik. nu blir dom sambos, kom på det nu, väldigt coolt om jag får säga det själv. imorgonkväll blir det hipp hipp hurra för hannah, hon fyller nämligen 19 år :D x har nu gått hem och här sitter man och glor, ska nog göra något som är absolut förbjudet i våran lägenhet, kan tyvärr inte skriva ut det men kul blir det, fniss fniss. godnatt!

                
                                                                    nova är en söt jävel

28 augusti


            GOD MORGON SÖMNTUTTOR! :D
  
sovit gott? det har jag, vaknade som en pigg idiot klockan 07.00. pappa trodde jag var dum i huvudet som var vaken så tidigt ;p men som sagt, jag hade lite saker att ta tag i, a man gotta do what a man gotta do. dum huet själv glömde att affärerna öppnar 10.00 så där stod jag som en idiot när jag var färdig med allt, var bara att gå hem igen. blir fika lite senare, känner att det behövs. en kaffelatte om dagen är bra för magen. men nu ska jag försöka dejta min kudde lite om han är intresserad.




27 augusti

har varit riktigt jävla dålig på att uppdatera, men jag har haft fullerulle varje dag så jag har inte pallat med trycket! ;p har varit på utbildning varje dag denna vecka, känner mig helt slut. black jack är kanske inte så svårt att spela för er som brukar göra de, men prova att sätta er bakom, kör alla regler, se trevlig ut.. och gör inte ett ända jävla fel. när ni har klarat det så ring mig. ska upp tidigt imorgon också, ska gå lite ärende, men på fredag då jävlar är alla telefoner avstänga, ögonbindel och öronproppar i! :D ska sova bort hela dagen. borde göra mat nu.. och diska.. och städa, vilken sjukt rolig dag. fast åh, längtar tills imorgon!

                      

HJÄLP MIG?!



JAG HAR BESLUTSÅNGEST!
jag kan inte bestämma mig om jag ska färga mitt hår brunt
eller fortsätta ha det blont som nu? jag kan verkligen inte bestämma mig.
upp till er.. vad ska jag göra?

24 augusti

mina kära vänninor, varför skriver ni inte blogg hela jävla tiden? även om jag blir uppdaterad dagligen så tycker jag det är jävligt roligt att läsa era bloggar i alla fall ;p haha. och jag är utråkad.. borde kanske sova men sova är för mesar så istället sitter jag här och gör absolut ingenting. har varit nere och fikat hela kvällen, riktigt mysigt men det har börjat bli kallt? satt med polotröja och hela köret, vill ha tillbaka varmen! fast kanske ett plus för nu kan man äntligen börja använda alla snygga höstjackor. ska försöka göra något vettigt nu, se film kanske, mindre vettigt, haha. godnatt!

                 

.


        

you fucking clown now I wish I never met cha.
I shoulda listened to mama, she said you wasnt nothing special.


what would you do if u were in my shoes?
would you make it go or would u wanna choose,
between the one you love and between the one u hate?

maybe im trippin, oh I just cant figure u out.
one night u say u love me, the next u flippin out.
but u can bounce, you know I don't need a man
Im sorry I met u. I could do bad by my damn self.

23 augusti

älskling, jag ska bara snabbt ringa ett samtal.. när man ser honom sucka så förstår jag aldrig varför? vi tjejer pratar väll inte länge i telefon? nu börjar jag förstå, har suttit i telefon med malin i cirka tre timmar. fråga inte vad vi har diskuterat som tog oss tre timmar, haha. vi har kollat skor tillsammans, sett en film, diskuterat det motsatta könet och googlat saker. väldigt nyttigt och väldigt roligt att man kan göra det tillsammans! haha. :D har kärat ner mig i chanels parfym, plus ännu ett par skor. tror även jag ska färga mitt hår brunt och leva i solariumet? vad tycks? ska jag bli brunett igen? hm. är tveksam, men har kommit fram till att en jävla förändring behövs och det är nu! ska logga, ha det bäst & godnatt! :)


                 

!



chanel coco eau de parfum


jag har gått och kärat ner mig i denna lovely parfymen.
kosta vad det kostar, den är värd varenda krona!

23 augusti

kom precis hem och jag är dygnsur! pappa sa att jag inte skulle gå ut i detta vädret, men vad blir en hemmakväll utan chippe? det är ett måste till film! skulle egentligen blivit bio ikväll men jag har inte ork till att bege mig ut ;p orkar inte göra något speciellt idag, mathias ringde innan och hade ångest för han kunde inte sitta hemma en lördag, haha. jag äääääälskar att sitta hemma när det är sånt här väder och göra absolut ingenting! har gjort om på mitt rum idag, väldans snyggt! tända ljus och hela köret, kör romantiskt tema med mig själv idag ;p om man skulle lägga bullarna i ugnen och börja äta kräftor? smarrigt.

                                

23 augusti

jag har kommit fram till att man inte ska skriva blogginlägg klockan tre på nätterna när man desutom har druckit vin. inte för att man får ångest nu dagen efter utan för att när man är full är man jävligt ärlig och inte speciellt trevlig. anyway ;p igår var det utgång i stan, det var roligt men jävligt segt. vaknade upp imorse av att jag lagt ett paket kräftor i kylen, jag hade väll en ide om att det skulle smaskas till frukost! :D sånt tycker jag om. ska ta mitt täckte nu och titta på en film som kommer. vad händer ikväll allihopa?



jag älskar gynning!

.

jag skriver i min andra blogg inatt.
godnatt på er!

22 augusti

vi kom alla fram till att malmö absolut inte var någonting förr oss, haha, istället ska jag ta en flaska vin i handen och traska hem till alexandra på tågaborg! :) alla de andra kommer också, ska bli mysigt. blir en utgång i stan sedan men vi vet inte riktigt vart. men det gör ingenting alls, titta ut bara! :D solen skiner och det är sjukt varmt. nu kom mr. x så jag måste underhålla honom, haha. ses kanske ikväll.




två festisar för ett år sedan

:)

jag har börjat älska skor mer och mer.
minns ni när jag sa att jag hade 29 par skor?
jag diggade inte numret så igår inpulshandlade
jag ett par skrikrosa skor, fräcka faktiskt.

på tisdag blir dessa mina :)

   

22 augusti

varför blir man sjuk på fredagar? är det guds vilja att jag inte för en ända jävla gångs skull ska få som jag vill? hade feber igår kväll men man håller ju tummarna nu för att den ska vara gone. jag vill på festivalen i malmö, om jag softar hela dagen kanske det blir bättre tills ikväll :) borde hoppa i kläderna nu för snart kommer x, men jag trivs bra i min pyjamas så jag stannar nog i den också ;p haha. lovat att städa lägenheten idag, otroligt spännande. men om man skulle komma igång med sitt liv? bye.




blev överraskad med denna parfymen igår, christina aguilera, när pappa kom hem från stockholm. tyckte väll det lät mystiskt när han frågade om jag tyckte den luktade gott i telefonen redan för en vecka sen? ;p haha. jag älskar parfymer så tack pappa! man kan aldrig äga för få! ge mig mrs lopez nya också nu när vi är igång!




21 augusti

de senaste dagarna har jag bara fikat? en kaffelatte efter den andra ;p sanja har också roat mig. vi har haft shopping runda och mys på bagatell, även idag ska vi ses för sanja har råkat handla med sig hem två högerskor hahahahaha. först trodde vi det var en inbillning men när vi tittade under skon så var det två högerskor ;p anyway. hela gänget från grekland kom hem igår! :D de låter ungefär som ett gäng pansionärer som rökat hela livet, så vackra är deras röster! ;D haha. blir nog malmö på fredag för alla oss. för nästa vecka börjar jag jobba, tro det eller ej men mötet igår gick jävligt bra och redan idag ringde dom upp. från och med ser ni mig på harrys ;p igår blev det film mys hemma hos mig, x och jag körde till mc'donalds också, dom borde tacka oss för alla gånger vi är där haha. men ska gå ut i köket nu för x gnäller om något onödigt! haha. ha det bra alla och grattis s till körkortet! skåne runt? :D





19 augusti

det blev ganska mycket av denna dagen i alla fall! ;p har rensat hela min garderob, hälften är borta och jag hittade en massa snygga saker. räknade mina skor idag, är inte jag den personen som alltid säger att jag fan inte har några skor? det står 29 par uppställda i min garderob nu. var fan kom alla dom ifrån? hahaha. har kört runt i stan med pappa innan, mysigt, det går rikitgt bra för mig nu, börjar på måndag! :D men nu måste jag springa, ska ner i stan och fika. mysigt! :)



                     

                                              om man nu skulle få välja, vilken färg är snyggast?

19 augusti

det är så jävla skönt att vara tillbaka i sin blogg, har faktiskt saknat den ;p har redan hunnit med en massa idag, varit nere på stan och pratat med en grabb om ett jobb, håller tummarna nu för att jag ska få det! :) vad som händer idag har jag ingen aning om? alla verkar vara lite off? ;p har lust att åka till malmö, synd bara att tåget är så jävla dyrt nu när man är vuxen :( får bli att jag åker på fredag istället, var där faktiskt igår ju! tryckte i mig min jävla langos som jag tjatat om! :D sjukt gott. ska nog hoppa in i duschen nu och sen röja i min garderob, man hittar alltid nya roliga saker där! haha.

18 augusti


nu åker jag till malmö :) hejdå.

musik.



puss på dig

18 augusti

innan jag åkte till centersyd idag så bestämde jag mig för att absolut inte handla någonting! nu ligger det tre kassar på min säng, råkade handla en jacka, en kofta, ett par skor, örhänge, ett armband, parfym och aceton. det var faktiskt inte meningen, haha, det råkade bara bli så! ;p fast dessa saker var jävligt efterlängtade. dom skrek faktiskt efter mig i affären. pappa ringde nyss, han skulle handla hem någon god överraskningsmat till mig, oooooooooh sånt här gillar jag jävligt mycket!

musik.



min nya favorit!

.


18 augusti

GODMORGON! :D
jag är redan vaken, sjukt trött måste jag erkänna men jag är vaken iaf. fönsterputsaren är i köket så jag vågar inte hämta mina bullar som står i ugnen. dom kommer snart bli black bulls hahaha ;p men han pratar hela tiden så jag blir så nervös, mr. lasse mannen. jag får se om jag hinner med mina möten idag, får annars göra det imorgon om inget spännande händer då. ska titta på dåliga tv serier nu, pusshej.

17 augusti

jag vet inte om ni hänger med nu, dessa senaste inläggen jag lagt in nu är dom som jag skrivit på en annan sida nu den senaste tiden. varför jag gjorde det vet jag inte riktigt, kändes bäst helt enkelt :) men kopierade in dom här så ni hänger med i mitt otroligt spännande liv, haha, rolig jag var där ;p ska titta på p.s i love you igen. den filmen kommer jag aldrig tröttna på :) imorgon ska jag upp tidigt för killen som ska tvätta våra fönster kommer då, erbjöd pappa att jag kunde göra det för en hundring men han sa att han inte ville se mig hängandes där ute på väggen och sen trilla ner för att bli mos. shysst pappa, hyggligt att du tänkte så, haha. imorgon blir det möten på förmiddagen och centersyd på eftermiddagen! sov sött. 

                        

16 augusti

ett tips till er från mig! gå och titta på mamma mia, fy helvete vad bra den var! :D ska köpa den direkt när den kommer ut. gick en runda i stan efteråt men inte en jävel ute typ? jag tror det beror på att alla är på malmöfestivalen. måste dit nästa vecka, vill inte missa det, även om jag aldrig har haft roligt där ;p sen kom mr.x och hämtade mig, åkte till mc'donalds och lite sånt. mysigt faktiskt även om inte mc'donalds låter så charmerande, haha! ska snart duscha och göra mig sötis, ska nämligen hem till malin på kräftskiva. eller ja, man kanske ska kalla det skaldjursskiva eftersom bara jag som är galen i kräftor? malin pallar inte trycket av att skala så hon går över på räkor, haha! :D ha en bra helg, det ska jag ha!

                 

13 augusti

den där myskvällen jag nämde innan då jag skulle ha dippskålen på magen blev aldrig av. mr. x ringde och helt plötsligt hade min kväll förvandlats till en massagekväll med mc'donalds mat. inte helt fel om ni frågar mig! ;p jag älskar både massage och mc'donalds. sen att jag inte åt något eller fick någon massage hör inte hit. hahaha. lite snäll får man vara när stackarn jobbat hela dagen och sträckt ryggen fel. borde egentligen sova nu, ska upp tidigt imorgon så jag hinner med mina möten. åh, tråkigt att sova. but a man gotta do what a man gotta do!

13 augusti

dagar som denna älskar jag, lägg märke till ordet älskar. började med att jag, min mamma och syster lunchade nere i stan. detta har nog inte hänt sen vi var små och då blev det mcdonalds, men idag slog vi till på stort. en jävla massa idéer har min syster och hennes pojkvän fått igång, och jag är lika på g. inget kan avslöjas ännu om det nu inte går som planerat. det blev även en shopping runda i stan, en jävligt lyckad shopping runda får jag säga! för hur ofta köper man hem underkläder och tröjor när man är fattig? jo det ska jag säga er, det är när man handlar med sin mamma som tycker kläderna är så fina så hon bara måste köpa dom till en när man står där med sina kattögon. fick även ett samtal idag från en person, ja, nästa vecka ska jag på arbetsintervju och redan imorgon ska jag även på en. detta går ju som smort. ska lindra dom jävlarna runt fingarnar tills dom ger mig jobbet :) nu sitter jag här med 4 liter läsk framför mig och chips och dipp. kan livet bli mer underbart? ska hoppa i mina nya underkläder nu och prova kläder inför imorgon för att sedan lägga mig på soffan med godsakerna på magen. vilken kombination, hahaha.

12 augusti

har haft ett samtal med jennie idag, vi två har blivit några beroende idioter och detta måste stoppas. hallå, när hände detta? självständiga jävlar ska vi bli, inget mer beroende, och om, ska det vara av oss själva. var nere och fikade innan. riktigt mysigt och jävligt roligt! :D mathias är så rolig. hade velat adoptera honom.. eller nej.. där tog jag i! vill så gärna följa med dom alla till grekland imorgon men ja.. här sitter man fattig och utan jobb. mathias erbjöd sig att betala allt för mig så länge, men orka när man inte kan lova ett datum då han kan få tillbaka sina pengar. fick ett par mysisbyxor av honom i alla fall som han köpt idag :) riktigt sköna. borde kanske sova? ska på lunch imorgon med min mamma och syster. men orka sova? fy så tråkigt att sova bort sitt liv. hade så gärna velat gå ner i stan men jennie var tvungen att gå hem och packa.. så ja.. här sitter man i sin ensamhet.

                 
                                              mathias måste alltid ha dubbel upp!

                 
                                   hahahaha kan inte mer än att skratta åt denna bilden

                 
                                          mathias har förberett sig så inför sin resa att han
                                             till och med köpt sig en jävla bok om grekland

                 
                    mathias sa en jävla dum kommentar när killen kom ut med denna haha
                                     - sprit? va? nej, jag sa ingenting.. åh vad pinsamt!

12 augusti

nu är min syster på väg hit. jag har bjudit in familjen på middag idag :) mysigt. blir sedan en fika på mezo tillsammans med mina vänner. dem åker alla till grekland imorgon, utan lilla mig :( men så är det när man fattig. måste börja med maten nu om den ska bli färdig i tid.

ps. klaga inte på alla andra om du är värre själv.

4 augusti

det ösregnar utomhus och mitt jävla paraply blåste isönder! har sprungit runt halva stan idag tillsammans med min syster och hennes pojkvän, dem är snälla som följer med mig överallt och håller mig i handen ;p har äntligen ändrat adress, betalt körskolan och beställt tid hos christian. tummen upp för mig :) vet inte om jag ska gå ner till stan och träffa några vänner, dem dansar i lokalerna. fast först borde jag städa upp och laga lite mat. ikväll blir det mys för hela slanten! sånna här dagar tycker jag om, man känner sig så jävla nyttig! ;p haha.

17 augusti

hej allihopa, jag är tillbaka! :)

jag har haft en ganska lång bloggpaus, eller inte en paus från bloggen utan jag har bara undvikit denna sidan. det på grund av egna orsaker. har skrivit på ett annat ställe så jag vet inte om jag ska kopiera in dom inläggen här eller om jag bara ska rulla på som det är för tillfället?

denna helgen har varit mysig :) har varit med malin hela tiden. i fredags blev det bio och igår kräftskiva. fast mina kräftor smakade bajs, haha inte ordagrant då men dom var kassa. somna inte förren 06.00 imorse, tittade på film hela natten. har du sett p.s i love you? om du inte har så måste du. jag kanske tyckte om den så mycket för att jag läst boken men ja.. se den! haha, jag grät igenom hela filmen, fick till och med pausa för att kunna hänga med ;p ja, ni får kalla mig tönt hur jävla mycket ni vill haha. ska ringa hannah nu och uppdatera lite om allt möjligt, sov gott.


16 augusti


har inte uppdaterat på väldigt länge. men jag lever i alla fall!

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0