trettionde augusti

dagarna går upp och ner, vet aldrig vilket humör jag är på! satt uppe till halv tre igår och pratade med jennsan i telefon, sedan kom hon hem till mig idag på kaffe innan jobb :) nu efter jobbet tänkte jag gå och mysa med mina babes i stan. saknat dom! är så glad att jag har underbara vänner! ♥ blir jobb imorgon bitti igen sen ska jag iväg och inventera på min syster och pojkväns jobb. yes, dom är kollegor! så jag träffade hampe :) ska städa undan det sista nu, restaurangen är aldrig tom idag! sånt gillar vi. tiden går så fort! & stort grattis till mitt hjärta hannah som fyller 22 år idag! :D hipp hipp hurra för henne.

tjugonionde augusti

idag känner jag mig som en zombie! har bott på ystad saltsjö bad med bästa mamma och storasyster. ♥ vill börja göra det till en rutin, varanan månad eller något liknande ;) passar mig perfekt. det var sjukt fint där, alla gick omkring i sina morgonrockar och relaaaxade. frukostbuffén var bästa också. åh vill bara tillbaka igen! haha. somnade direkt när jag kom hem, har suttit och kollat lägenheter sen dess. nu ska jag dejta kudden! & jag ska verkligen försöka sluta röka imorgon. har klarat långa uppehåll förr så nu jävlar!


jag softar (!!)


jag och älsklings syster!


mys skorna man levde i och fick med sig hem! haha.


vår rumsutsikt. naaaajs!


ehhh, bästaste!

tjugosjätte augusti

sitter på jobb nu, är inte på humör alls. men vissa dagar är bättre än andra! :) ska hem efter jobb, har så jävla mycket att göra och skriva. nu jävlar är det krut i mig! ;) men när man vet att det är för något mycket bättre så blir man pepp! är så glad att jag har min familj, pojkvän och vänner nu. puss på dom! haha. ledig söndag och måndag, ska på spa med syster och mamma. mamma fick det i 50års present av oss så nu jävlar ska vi mysa och relaaaxa :)

tjugotredje augusti

just nu är jag lite upp och ner, men som mamma sa så ska jag bara tänka positivt för det är sån jag är som person! och att hon vet om att jag fixar vad jag vill. älskar min kloka mamma! ♥ babe bor hos mig dessa dagar, men imorgon åker vi till malmö för att gå på restaurang med min familj och besöka festivalen. ikväll ska vi mysa hemma hos jennsan med dom andra :) mysigt. tar en dag i taget nu, gör lite varje dag för nu jävlar ska det bli bra! i just know it. allt annat kan suga röv. smekhej!

tjugoförsta augusti

igår myste jag med två av mina bästa babes! :) satt och skrattade och pratade till halv två på natten, hannah körde mig hem då men kunde fan inte somna! åt allt jag hittade hemma och tog en dusch. är på jobb nu, stänger om en timme, får se vad som händer ikväll? kanske hänger med cassi eller hem och fixa med några projekt jag funderat ut idag ;) bara att hålla tummarna! seees.

tjugone augusti

tjolahopppp! ;D .. . idag är jag på sjukt bra humör! sitter på jobb och trallar för mig själv, haha. igår myste jag och babe hemma bara, rensade HELA mitt jävla föråd. att jag hade så mycket kläder och skor visste jag inte? han fick mig att slänga allt förutom en kasse kläder ;/ lika bra! haha. somnade tidigt efter filmerna vi hyrde så är helt utvilad idag! wihooo. vill mysa med mallan idag känner jag, en fika eller något glas vin. tummen upp för de! ha världens bästa lördag för det ska jag ha!

love going crazzzzzy'

sjuttonde augusti

sneade ordentligt precis, för absolut ingen anledning? vet inte vad det är
med mig men jag blir så lätt förbannad nu för tiden. arg så jag kokar! orkar inte
med mig när jag får mina ryck. vill hem från jobb nu, duscha och lugna ner mig..

faaaarväl

jag har väldigt tråkiga nyheter, mest för mig själv! men min kära, bästaste självsfrände ska ta farväl av mig imorgon och planen är att inte komma tillbaka på en jävligt lång tid. har förklarat att den förstör mig innifrån och det måste få ett slut, vi har försökt skilja oss från varandra tidigare men det har inte gått speciellt bra, hänger ofta på kvällarna och när jag är bakis. vi stöttar och älskar helt enkelt varandra! men nu är det bestämt, så vi hänger och har fest nu! ska försöka ses på helgerna och när det är fest och dagen efter fest. men nu är det adjö käre mr. coca cola! ikväll hänger jag med ms. vin.

sjuttonde augusti

sitter på jobb nu och har lunch, väntar på anthalya sen ska vi ta en fika! :) åh så mysigt! evigheter sen jag träffade henne. mina andra babes är i stockholm, hoppas dom har sjukt roligt! saknar dom här hemma! ♥ igår myste jag hos min malls, tjejsnack på hennes balkong i evigheter. & ikväll kommer babe hit! jag har det ändå ganska bra ;) jobb till 2030 ikväll, man ska inte klaga. haha!

.

kärlek



trettonde augusti

har haft fem sjukt underbara dagar tillsammans med babe och hans familj. vi har bott i en stuga utanför varberg, det blev sena kvällar, grillning, kortspel och vin. har även varit på skara sommarland, hos babes släktingar och ullared. helnöjd med allting! har fått med mina fina saker hem :) åh vill åka igen. så jävla mysigt med stuga och allt som tillhör. det fick mig att bli nykär, fjärliar i magen. älskar min pojkvän! blir så arg att vi bor långt ifrån varandra, tar typ 40 minuter med bil. vill verkligen inte sova ensam, har vant mig vid att somna på hans arm, haha! ;p ikväll ska jag hem direkt efter jobb och fixa med alla mina nya inköp, ska sätta upp gardiner och göra det lite fint! ;D jobb imorgon bitti så har inte ork att göra något ansträngande! haha. ha världeeeens bästa lördag! smekhej.

jag, alexandra & jennsan på festivalen nu i år. ♥ älskar mina tjejer!

åttonde augusti

jobbar 10 timmars pass för första gången på en vecka! typ rekord för mig? ;p haha. men har fan inte pallat tidigare. imorgon är min sista dag sen har jag semester tills på lördag! ska åka iväg med babe och hans familj, dom har hyrt en stuga. ska bli så jävla mysigt :) skönt att komma bort och koppla av lite. tror min kropp behöver rehab! haha. kom på nyss att jag måste börja banta, fick en tjockis känsla precis! haha. mega löjlig men vad fan.

festen för mamma i fredags var perfekt! :) det regna bara lite och mamma var glad! bara mammsen är glad så är det perfekt. sjukt god mat, fin tårta som min systers kompis gjort och maaaassa drinkar! haha. snubblade upp för trappan till sängen vid två tiden, mådde sådär dagen efter men det var bara att le och åka till jobbet! ;p nu måste jag fortsätta med min sträd grejs jag har på jobb, har en massa för mig! haha. pussss. & hampe har fått med sig min kamera hem?! så kan inte lägga upp några bilder sen i fredags, tummen ner för honom ;) haha.

tredje augusti

varför i helvete blir jag alltid sjuk när jag absolut inte ska vara det? skulle jobbat mycket denna veckan men blev lite istället, tror festivalen tog kål på mig, den var helt sjuk! jobbade 13 timmars pass så blev inget festande för mig alls, but a man gotta do what a man gotta do ;) ... . mår bättre nu, men nätterna är fan sjuka! haha. har haft tusen saker att tänka på, bland annat fyller min lilla mamma 50 år på fredag och det ska firas med en stor fest! :) mysigt med hela släkten och vänner. ikväll blir det fotboll i malmö, jag sviker helsingborg men vad gör man inte för sin älskling? ;) faktiskt sjukt roligt att gå på fotboll! vilken jävla össss det är. ska packa ihop mina saker på jobb nu för snart kommer beccan. puss!

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0