trettionde december

kom precis innanför dörren, har precis satt igång två maskiner tvätt! vet inte var jag får alla kläder ifrån? har aldrig något att ha på mig men när jag ska tvätta så känns det som jag tvättar för fem personer! haha. ska snart iväg och handla lite dricka inför nyår och hämta mina nya älsklingar på posten! imorgon är det nyårafton?! ett helt jävla år har redan gått. kommer alltid med sånna duma funderingar då som vad har jag gjort för nyttigt detta året? varför gjorde jag inte det? åh så måste jag göra nästa år! alltid samma visa inför nyår. och dessa tramsiga nyårslöften?! inte fan håller man dom heller. glömmer bort dom i slutet av januari. så detta år ska jag inte ha något nyårslöfte, ska satsa allt jag har på att göra mig själv lycklig och glad. tänka innan jag agerar. är jävligt dåligt på det annars! plus, inte lägga ner min energi på personer som får mig att må dåligt. låter väl great? :) nej, ska trycka i mig en macka nu och gå sen. måste vara klar till åtta för då hämtar en kompis upp mig. long time ago babe!

tjugoåttonde december

nu kör jag till malmö för att träffa min syster. ♥
håller tummarna för att jag kommer hem med en massa påsar!
köpte även hårfärg igår, snart ser ni mig med samma färg
som på bilden under. om allt går som planerat?!

god jul! :)

nu är julafton över, och man måste vara snäll ett helt år igen! haha. blev jätteglad för alla mina julklappar, fick nog allt som stod på önskelistan. puss på min familj och släkt! :) på lördag får jag min nya tv som mamma och pappa gett mig, wiho! så nu mina kära vänner ska jag slänga ut den skokartong till tv jag äger från balkongen! haha. fick även ett askfat, så nu behöver vi inte trycka ner ciggen i en graffiti mugg! stora framsteg! haha. ska titta på en film och mysa nu, är helt slut efter att man umgåtts med släkten i flera timmar. hoppas ni har haft en lika mysig julafton som jag :) har tyvärr inga bilder för min syster glömde kameran hos min morbror men lägger upp dom senare i veckan. god jul och puss på er!

          
                          mina sötis kusiner. ♥

tjugoandra december

det spökar hemma hos mig!!! jag är helt seriös, och det blir inte bättre när jag bor mitt emot en kyrkogård! min morbror kom hit för att hämta ett bord jag hade i mitt föråd. när vi kommer upp dit så är nyckeln till låset borta från min knipa, har aldrig tagit av den och den kan inte trilla av för den sitter fast hårt. förbannad blev jag så sprang och hämtade en hammare för att bända upp skiten, men när vi kommer upp igen så är låset öppet? fattade ingenting. jag brukar inte bli rädd och tror egentligen inte på spöken, men detta är sjukt. hör konstiga ljud i lägenheten. hahaha, hatar när jag blir sån här. men visst är det läskigt. har tittat under sängen ett antal gånger nu men där finns ingenting. tänk så är mina grannar några idioter som vill åt alla mina skor i förådet? för har typ ingenting mer där? haha. något positivt blev det i alla fall, dom fick sitt jävla bord! haha.

merry christmas!

slänger upp några bilder från julfirandet igår.


pappa och hans älskling


jag och brodern min


detta vann jag i julklappspelet! :D popcorn time hos mig nu.


och såhär glad blev patryk över sin vinst! haha.


tomten var upptagen så jag fick rycka in! naaaajs.


såhär glad blev pappa över sin massagestol som även
masserade skinkorna! haha. high five för det! :D


me love you loooong time. ♥


bästa bilden på hela kvällen, det är sånt här trevligt
vi lär vår pappa nu för tiden. söt är han! haha.


avslutar med denna tuffa bilden på mig själv.
puss på mig.

tjugoförsta december

sitter och trycker i mig kyckling verona nu, ska tacka min pappa extra mycket för att han fixade det till mig! är beroende nu, haha. har jobbat hela dagen men är inte ens lite trött så matte och emma kommer hem till mig och så blir det mys med film och gottit! :D fick veta en väldigt bra nyhet idag, jag är ledig både på nyårsafton och dagen efter! :D wiho. har tjatat på min chef om att vi ska ha stängt haha men hon fixade det på ett annat sätt. tummen upp för henne! har tagit ledigt mycket nu känns det som? men det är skönt att vara ledig nu på jul, fast och andra sidan så måste jag spara pengar till resan. yes, tänkte ta en flygtur någonstanns. puss på mig! ska slänga i mig en kopp kaffe till nu innan jag ska ner och möta dom. ciao!

tjugonde december

igår blev det mys hemma hos mallan och nova. stannade till typ tre på natten? satt och pratade om allt mellan himmel och jord :) utomlands snart, oh yes! ska snart bli upphämtad av familjen, blir julfirande idag! wiho. det är något som faktiskt är positivt med skilda föräldrar. man firar julafton två gånger om året! haha. me like. men nu måste jag börja bära ut alla julklappar :) puss på er.


en söt tomte nova när hon var en liten fis!

nittionde december

sitter och försöker klura ut var jag ska få tag på en gran någonstanns? om jag hade ägt en yxa så hade jag gått ut och tagit granen som står på andra sidan gatan, haha. får bli en jul utan gran detta året! man kan inte få allt ;p igår var alla vi vänner på show, en kväll i vegas hette den. riktigt najs och jättegod mat. blev ingen utgång för min del, men kanske ett plus för jag vaknade tidigt idag och är hur pigg som helst! har massa saker jag vill göra! :D detta är min första helg på evigheter som jag är ledig och imorgon ska vi fira julafton med pappsen. den jävlen åker till paris över jul. avundsjuk? jag? nejdå, vem vill fira jul där liksom? haha. men nu ska jag skriva klart alla rimmen till julklapparna! puss på er.

elfte december

har precis varit och lämnat av min bästa mamma på hennes julfest.
blev en jävla massa skratt innan vi kom iväg, sho och shim haha.
visst är hon vacker, inte konstigt att folk säger vi är lika. puss på oss!


älskar dig mamma!

åttonde december

det är sjukt kallt ute och ändå går jag ut utan jacka? har fått för mig att sånt använder man bara när det är snö ute, eller något i den stilen? haha. har suttit hemma hos emelie och druckit kaffe och spelat sanning eller konsikvens. allting slutade med att vi bara frågade varandra saker vi ville veta. haha! man kommer alltid in på sex. finns det inga andra nyttiga saker vi vill veta om varandra? haha. vårt lilla gäng.. älskar dom små knuttarna! imorgon ska jag jobba morgon så borde snart sova men vill verkligen inte. vägrar lägga mig redan! har blivit att jag somnat runt halv fyra varje jävla dag nu. inte speciellt smart. men jag är inte alltid smart heller! haha. tänkte gå i stan imorgon efter jobb med josse, emma och lilla nicole :) handla dom sista julklapparna. sånt är mys. men nu ska jag vara social på msn, nerd stämpel på mig! smek.


saknar mitt blonda hår när jag tittar på sånna här bilder.
men får inte färga det mer nu, i alla fall inte på någon månad ;p

hahahaha jag älskar oss!

hahaha denna videon är från jennsans blogg, hon har mixat
ihop lite olika videos från alla oss vänner när vi festar.
fan vad vi har haft roligt tillsammans! kan inte sluta skratta nu.

alicia keys - try sleeping with a broken heart.

sån här musik får mig att somna om nätterna.. good night! ♥

sjunde december

kan inte somna, mitt huvud dunkar och mår helt jävla dåligt! matte gick precis hem, han har varit här och lämnat inflyttningspresenter. fick en kaffekokare, vattenkokare och brödrost. väldigt snyggt :) plus så fick jag panodil så jag inte mår som ett lik. han tyckte jag såg döende ut när han såg mig! haha. får hålla tummarna att jag mår bättre imorgon och inte blir mer sjukis. har äntligen bytat vårdcentral så jag slipper åka ut till ekeby så fort jag blir sjuk. den nya ligger mitt emot mitt hus, slipper gå speciellt lång. oh sånt gillar jag, haha. har tittat på beck filmerna varje kväll nu, har blivit lite som en tradition? me like that. smek.

                  
                                jag och mathias.

iyaz - replay ♥

hittade denna låten precis i jennsans blogg och föll direkt..

my little cutiepie!

min syster ska få en hedersplats i min blogg.
detta beror på att hon har gått och blivit jävligt snygg
på den senaste tiden då hon har klippt lugg on her own.
(nu kan jag äntligen stolt berätta att vi är riktigt syskon..hihi)
haha. puss på henne. och ja! hon tvingas börja blogga igen snart.

tredje december

leona lewis - happy ♥

tredje december

mitt resultat av hårfärgen blev inte riktigt som jag tänkt mig. det blev väldigt mörkt och sen röd/lila utväxt? haha. fick höra att jag såg ut som en av tanterna som ligger och steker på mallorca! fun right? haha. fanns inget annat att göra än att handla ny hårfärg och hålla tummarna! det blev snyggt, väldigt mörkt men snyggt. man kan inte riktigt se på bilden under hur det ser ut, när ljuset lyser mot håret så är det mörktrött. yes, jag är nöjd! ska hem till emelie och josse lite nu och trycka i mig några koppar kaffe. puss på er.

                

andre december

såhär mot småtimmarna så brukar jag ha väldigt tråkigt. finns absolut ingening att göra och det känns som att alla hänger på facebook? vad har hänt med allt och alla? jag däremot slog på stort! började med att jag packade upp allt fynd jag handlat idag.. på ullared.. ni läste rätt! jag och min syster har varit där denna månaden också ;p haha. fast denna gången drog vi med hennes sambo. har handlat nästan alla mina julklappar nu. tummen upp för mig! efter det slog jag på dubbelstort och färgade äntligen håret, det blev att jag la rött i. får se hur resultatet blir snart när jag letat fram min hårfön! haha. annars drar jag över med en brun färg imorgon. sen på allt detta så har jag precis sprayat snö på mina fönster! ja.. vädret i sverige har sneat och vi kommer säkert inte få någon snö så därför tänkte jag att om det inte finns ute så kan vi fejka så mina gäster, kanske lite dumma nog tror det iaf? :D men nu kliar det i fingrarna och jag måste hitta hårfönen. good night nerds.

            
                           syster och jag. ♥

första december

jag kan inte somna. känns omöjligt nu och klockan är redan två. förstår inte varför man tänker så mycket om nätterna, det kan hålla en vaken i evigheter. ska upp om bara några timmar, har alldeles för mycket att göra imorgon - men om jag får bestämma så vill jag ligga kvar i sängen hela dagen och bara stänga av allting. kan aldrig slappna av riktigt känns det som. har för många bollar i luften just nu, ett snesteg och jag tappar alla. vad är det man brukar säga, om man stänger en dörr så öppnas en annan? i hope so.

. ... .. sweet dreams.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0