Elodie details

 
Check
 

2013-10-25

Idag är det den bästa dagen på hela veckan .. FREDAG! och det är löning. Jag älskar att jobba på fredagar för den känslan man har på eftermiddagen är najs, bara känslan av att nu är det snart helg! ;) Ångesten kommer på söndagen! Haha. Annars är allt bra med oss, jag vet inte om jag har en lätt graviditet eller om det värsta kommer snart men jag har inte mått så dåligt eller haft överdrivet ont. Eller jo, jag mådde skit fram till vecka 18 kanske men jag trodde man skulle må sämre. Har inte kräkt en enda gång utan det var mest illamående och att jag inte kunde äta som vanligt. Sen nu är det klart man har smärtor men jag tror jag var så förbered på att detta kommer bli ett riktigt helvete och jävlar vad ont man kommer ha hela tiden. Och ja det gör ont som fan då och då och ja man sover inte om nätterna men ändå trodde jag det skulle vara värre. Jag kommer nog få äta upp dessa orden snart bara för de haha, är i vecka 28 nu. Men jag hoppas den lille fortsätter att samarbeta med mig! :) Vill inte ha foglossning osv :/ Ikväll är jag ensam hemma med luddis, Hampe jobbar sent så det blir film och mys i soffan. Massa tända ljus! Det jag älskar mest med hösten/vintern, alla dessa ljus överallt!
 
Charmig bild på oss 2 , men jag älskar dig av heeela mitt hjärta. ♥
 
 

2013-10-18

När denna bild togs var det 100 dagar kvar. ❤️


2013-10-17

Nu är det bara 96 dagar kvar tills vår skrutt kommer, helt sjukt! Fixade med alla hans kläder igår, har sjukt mycket, har fått mycket av min syster plus köpt. Det är så små och söta! Haha. Får inte nog. :) Och idag satte Hampe och Jonte ihop amnings stolen, det är fan ett riktigt bra köp! Så sjukt skön, kommer kunna sova i den. Efter varje sak som kommer in i barn rummet så känns det mer på riktigt! Svårt att förklara men känslan är mysig. Nu ska jag avbryta deras FIFA spel och be dom följa med och handla, vill äta pannkakor till kvällsmat! ;)

2013-10-06

Tiden går så fort! Älskar höst och vinter, kanske ännu mer nu eftersom jag längtar efter vår bebbe. ♥ det är 107 dagar kvar nu, ska jobba 10 veckor till! Jag hoppas dessa veckor går fort för jag avskyr att vänta, men jag vet också att jag kommer sakna jobbet. Vara hemma så länge, jag brukar bli rastlös efter 4 dagar men nu har jag något som uppehåller mig hemma ju. ;) blir säkert en annan sak då! Har pausat i att handla till den lille då jag vill spara lite, kommer inte ha något att göra sen annars! Istället planerar jag alla julklappar, jag måste vara ute i god tid! Känner mig själv, stressar annars upp mig och får panik för jag inte hittar något bra. Vill kunna chilla och känna mig nöjd med julklapparna! Haha. Vilka problem jag har. ;) Imorgon kommer mamma hit, som jag saknat henne! Och på fredag kör jag och Ludde till henne och juan och myser, sen på lördag är det tjejkväll. ♥ Kommer bli en super helg! Nu ska jag och Ludde ut och gå, sen mysa ner oss framför en film och vänta på att Hampe ska komma hem. Lillen bråkar idag så har ovanligt ont! Då förtjänar man extra mycket mys!
 
Ludde hjälpte till i tvättstugan igår, han är mitt bästa ♥
 
 
 

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0