2014-07-25

En dag med dom bästa! #familjen2014-07-21

En dag på balkongen : Blekinge / Rödeby

Dag 4 :
Dag 5 :


2014-07-17

En dag på långö. Här är så vackert! Vill köpa ett sommarställe här (men jag blir kär i varje nytt ställe, haha)! Efteråt handla vi en pool till Vincent som han satt och plaska i. Nu sitter han själv också! :) 
2014-07-16

Hampus mamma och hennes vän har hyrt en stuga i Blekinge så vi blev medbjudna. Jag vill flytta hit, till Karlskrona! (Vi bor i Rödeby). Det är så sjukt fint, med skärgården och alla husen. Vad gör vi i södra Skåne?!? Ska hyra en stuga här varje sommar från och med nu. :) stannar till på lördag så blir massa mys, bad och myggbett nu. ;) Ludde älskar att vara här då trädgården är lika stor som två fotbollsplaner med massa skog runt omkring och inga andra hus i närheten. 

Dag 1 :


Dag 2 :
Dag 3 :


När blev du så stor?


2014-07-12

: äventyrsgolf med våra familjer
: mjukglass på blåa kiosken
: grill och kortspel hos svärföräldrarna
#lovemylifeandfamily
6 månader

Idag blir vårt lilla hjärta ett halvår! Hur gick tiden så fort? Han har utvecklats och blivit så stor. Tänk så mycket han har lärt sig på dessa månader. Idag satt han för första gången en lång stund utan hjälp. Man blir så stolt varje gång man ser eller märker något nytt han lärt sig! Han drar sig fram här hemma nu också, snart börjar han väl krypa också. Och han älskar Ludde, så fort han ser honom lyser han upp och skrattar och viftar med armarna. Ludde hämtar sina leksaker och vill att Vincent ska kasta dom, haha. Han somnar också i sitt eget rum själv nu. Har gjort det i fyra dagar nu och han är super duktig! Idag tog det en kvart och sen sov han. Sover från 19:30 - 06:00 nu och sen brukar han somna om till 08:00. Detta trodde jag aaaaaldrig skulle hända haha trodde jag aldrig skulle få sova en hel natt längre men idag väcktes jag 10:30 med frukost på sängen av mina killar. :) jag är så glad att du finns vårt lilla hjärta, du förgyller våra dagar med så mycket glädje.


2014-07-07

Första gången vi gungar, han älskade det! 
(Vi med, sprang omkring och lekte som små barn, haha)Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0