tjugoåttonde februari

jag säger alltid samma sak, nej jag ska inte gå ut i helgen, jag ska faktiskt jobba! på något konstigt sätt hamnar jag alltid ute ändå. som sagt, igår skulle jag gå på bio och sen direkt hem för att vila upp mig för morgondagen. men man hittade inte mig i sängen efter klockan 12. nej, då hittade man mig med en drink i handen nere i stan. vilt blev det. kanske för vilt? haha. men roligt hade vi! :D var till och med i ängelholm en runda? haha. fråga mig inte hur. ikväll är vi på det igen, ska bara sova efter jobbet. för på jobbet är jag, javisst, duktig som fan tillsammans med cassandra! :D haha. känns som alla äter här idag? vi ses.

tjugosjätte februari

hi hunky. något är fel, jag har kommit in i en jävla sovperiod. jag som älskar att sitta uppe till ett på nätterna, brukar ha sömnproblem? haha. de senaste dagarna har jag somnat tio och sovit i kanske elva timmar. what happend? känner bara nu hur tunga mina ögon är. ligger redan i sängen så somnar nog snart ;p imorgon ska jag på bio premiär och titta på män som hatar kvinnor :) malin försöker få med mig ut på kvällen men eftersom jag ska jobba plus det är löning så tror jag nog att jag hoppar över det ;p sorry bebe. anyway, jag skulle bara ner i stan igår och handla leggings. fast det blir så lätt att handla lite mer när man har fått lön. blev ett par jeans-leggings, t-shirt, klänning, kjol och en jeansklänning :) hel nöjd. ge mig vår nu också så är allt på topp sen! föresten, har äntligen beställt mina bruna linser :D

               

london, baby!

nu är det planer på gång, stora planer! nämligen london baby! jag har alltid velat åka dit.
till och med funderat på att flytta dit men det är jag alldeles för feg för, haha. alvin kom precis
hem därifrån så hon frestar mig med allt hennes snack. blir helt galen bara jag tänker på det!
har lagt undan pengar nu så det är bara att boka. :D tittade på priserna innan, sjukt billigt! 
nu är det bara att mixa tummarna och hoppas hoppas hoppas.. hade varit great!

dessa snygga skor köpte alvin därborta.
om vi hade haft samma storlek så hade jag haft
dom nersmuglandes i min väska nu, haha.

 

tjugotredje februari

hi cuties. kunde inte sitta hemma idag när jag visste att jag är ledig imorgon. alvin och emelie följde med mig hem efter jobb. körde sen och hämtade mathias, sen blev det mys hemma hos alvin och mathias :) en jävla massa skratt, glass och film. lånade med mig några filmer hem, så ska dega hela natten nu. när jag väl skulle köra hem från dem så kunde jag inte. körde runt i en timme. finns inget skönare än att bara snurra runder med bra musik och rensa tankarna. sånt behövs! ps. jag besökte vårt ställe. godnatt! :x

                          i've made alot of mistakes in my life, but i know i'll make plenty more.

.


'i'll break you down and turn you my sexy back'

nittonde februari

kan någon ge mig bra tips på vad man kan göra när man är sjuk? fy helvete vad tråkigt jag har. tänk om man alltid satt hemma, jag hade fått panik. tråkigare liv får man leta efter. har gjort lite underverk i lägenheten, väldigt nöjd! :D har fyra stora svarta sopsäckar i hallen som ska ner i källaren. jag är dålig på att slänga saker, hade helst velat spara allting men nu jävlar ryker det iväg! hittade en massa saker som jag faktiskt letat efter. eller ja, letat och letat, jag har undrat var dom varit någonstanns. 

              

artonde februari

good evning darls! fick gå hem från jubb idag, har blivit sjuker :/
har sovit nästan hela dagen och är ändå trött? orka vara sjuk.
finns inget som är så tråkigt, speciellt inte när man planerat in saker.
ska vara frisk till helgen iaf. då blir det massa mys! :) <3


varför närma sig frestelsen när man vet om att man inte kan motstå?

artonde februari

när man ändå var igång med att spendera pengarna så
fick lite till följa med mig till helsingborg. :)

artonde februari

good morning! :) vaknade helt av mig själv idag! utvilad! :D håller på att städa igenom mina skor.. igen.. vill verkligen inte slänga något par men jag vet inte hur jag ska få plats med dom. pappa förstår inte vad jag ska med alla skor till, du använder ju inte ens hälfen? det spelar faktiskt ingen roll, dom kommer komma till användning och man kan bara inte slänga snygga skor? handlade nya nu när jag var  malmö :) två av dem ser ni nedanför. det sista paret måste jag handla nästa vecka när jag får lön. snyggisar! :D

                      

sjuttonde februari

känner hur lätt jag kan bli irriterad på folk, hade velat skicka dem till en öde ö. varken mat eller vatten skulle de jävlarna fått! hemsk jag är. ska göra något som får mig på bättre humör nu. nämligen krypa ner i sängen och titta på filmerna jag köpte igår.. 2 gånger.. ja, jag fick beslutsångest över mina pengar och lämnade tillbaka dom men kom tillbaka efter två timmar. tanten bakom disken förstod ingenting och frågade försiktigt om jag inte lämnade tillbaka dom nyss? hehe, jovisst gjorde jag det. fick ljuga ihop en fin historia om att min sambo hade glömt att köpa present till ett barn och nu fick jag leka hjälte i sista minuten, igen! :D hon köpte hela historien, fast med tankte på mina filmval så klandrar jag henne inte!


<3

sextonde februari

har inte varit något hallelulja skrik på bloggfronten för mig. har haft viktigare saker för mig :) körde ner till min syster i fredags, blev ett besök hos frisören, pizzamys och födelsedagsfest för adnan på kvällen! hur skönt som helst med bil, inget väntande på bussar och man kan köra hem när man känner för det. :D i lördags blev det fest för emelie som fyllde 19 år igår. grattis älskling! <3 väldans roligt var det! så igår vaknade vi till liv vid åtta på kvällen, haha ;p efter det blev det en sväng inom några vänner. blev inget drickande för mig ;p skulle köra idag. och idag har jag varit hos den argsinta doktorn, en sväng inom mamma och nu kom jag precis hem från min snutt malin :) färgade hennes hår, snygging! känner själv att det är dags att fixa min utväxt. anyway, nu ska jag städa upp på mitt rum. kisses!

                      
                                                                           jag och min plutt semir!

                       
                                                      blev ett antal kortspel inblandade också! hahaha.

                       
                                                              hahaha, ja! vi klarade ett helt varv iaf.

                       
                                                     jennie kämpade på, men klarade det till slut! ;p

                      
                                                                              jag & katte! :)

                       
                                                                      födelsedagsbarnet! :D <3

tolfte februari

detta är inte min dag. har varit sur och irriterad hela jävla dagen. inte nog med det, kan inte låna mammas bil för att köra till malmö imorgon. bilen har fan sommardäck! haha. mamma lilla. tur så fixades det på annat håll! :) så imorgon kör jag ner efter jobbet. mys. har lust att gå och lägga mig nu.. klockan är halv tio? nörd jag är. anyway, skor ska jag handla imorgon. är helt inne på det där med skor igen. skor gör en lycklig. hur obekväma dom än är, snyggt är bra :D har lagt undan pengar denna månden för en gångs skull. men nu när det inte ska inhandlas något speciellt längre så ska jag lägga lite av det på ett par snygga bruna linser. har alltid velat ha det! i'll give all my love to myself, and now it's lovetime!

Ilya - used to be

do you remember when we promised each other to stay forever in love
you stepped on the promise you did the ugliest thing I could think of yea

you used to be my everything
I used to be your only king
we used to be unseparable
we couldn't spend the nights away
you used to be my melody
you used to mean the world to me
you didn't even say that you were sorry.. sorry

nionde februari

åh, är helt jävla lycklig! :D trodde aldrig att jag skulle klara min uppkörning. min lärare fick till och med be mig andas så nervös jag var. skrek ett litet hallelulja tjut när han sa att jag var godkänd! har varit ute och kört med jennie i fyra timmar nu. så skönt det är att bara köra runt och runt. körde mathias och saif en runda också. mathias trodde ju inte att jag kunde köra, haha. upp till bevis! ;) lite imponerad blev han allt. ska hämta bilen på torsdag, ska nämligen till min syster på fredag om det inte blir ändrade planer. mys! :) men nu ska jag krya ner under täcket och titta på johan glans film en gång till. herregud. han borde göra en långfilm med björn gustafsson och tiffani. en stor succé hade det blivit och jag hade lätt gått på premiären!

                   

JAG KLARADE DET!


JAG HAR FÅTT KÖRKORT! :D:D:D

åttonde februari

jag kan inte sova, det pirrar i hela kroppen. lyckokänsla tror jag faktiskt! borde egentligen sovit för länge sen om man tänker på morgondagen. istället har jag roat mig med att titta på vänner avsnitt i badrummet. ni läste rätt! det blir så lätt tråkigt om man badar för länge och inte har något att göra. så varför inte ta med sig datorn till badrummet? :D något jag rekomenderar. välj bara inte en för lång film.. man blir skrynklig och vattnet blir iskallt. väldigt jobbigt att fylla på med nytt varmvatten. man måste torka händerna, pausa filmen och ha sig. lyssna på en som har erfarenhet av det! haha.


förresten!

till alla er som inte har sett johan glans film.. vad har ni gjort istället? det finns inget bättre. jag satt och skrattade som en idiot igår natt. ho ho ho! ska se den nu igen, och imorgon och i övermorgon. funderar nästan på att hyra den en vecka till! till och med gå så långt att köpa hem den. adjö uteliv, hej johan glans!

åttonde februari

här sitte jag dumhuet själv och har kärat ner mig i helt fel kille. först var det måns och nu är det kenny wormald. chanserna på måns var stora när jag fattade att han bodde så nära mig, men nu har den abba bruden snott honom och desutom tagit med pågen till stockholm! ja, där kan han stanna. men den här kenny wormland bor inte ens i sverige, plus så är han tillsammans med den snyggingen från pussycat dolls, ashley. min chanser är rökta. det här känns inte bra. komma ner till jorden? jag? vad pratar ni om? hahaha.

sjunde februari

här sitter jag.. kämpar med att lära mig de nyaste låtarna. brukar få en kick av det efter musik program. men åt helvete med det! jag sjunger som en döv smurf och det vet jag redan om (har en pappa som brukar påminna mig när jag står i duschen eller i köket där det ekar extremt snyggt). istället ska jag efter att jag nu har städat mitt rum, tvättat två maskiner, diskat och tittat på melodifestivalen lägga mig på soffan och titta på center stage och johan glans. livad lördag med andra ord. oehört trevligt. bestämde även idag att gå på bio med mormor samt sticka vantar med henne när jag har tid. känns som att jag är på väg åt helt jävla fel håll? haha. vad gör man inte för gammeltanten? puss på henne.

                  

vilket dilemma..

inte nog med att sverige sänder dåliga tv-serier på dagarna, men var det någon mer än jag som såg melodifestivalen? vad tänker ni jävlar som röstar? om det inte är en tant som sjunger snälla snälla och viftar med handen som att hon medverkade i 50 cents nya video så var det en färgglad regnbåge som sjunger och dansar som att det vore på liv och död. nej tackar vet jag emilia, vilken tur att vissa tog sitt förnuft till fånga där på slutet och slog rätt nummer! sen har vi den där marie. avundsjuka är något man inte ska visa och speciellt inte erkänna. men flickebarnet kan både sjunga och vifta på höfterna i takt till musiken. snygg är hon också, men det värsta med allt.. hon är tillsammans med måns. något som är fruktansvärt irriterande. ni som känner mig vet om att jag alltid haft en crush i måns sen jag såg honom första gången. avundsjuk? jag? inte det minsta! han glömmer henne snart. lugna puckar petra.. andas..

fotografier.

jag kan lägga handen på hjärtat och erkänna att jag
varit seg med att lägga ut bilderna från jennies 20 årsdag!
men här har ni några utav dom. blixtrade från alla håll tyckte jag! :D









JAG KLARADE DET!

jag klarade min uppskrivning idag! :D trodde fan aldrig att jag skulle klara det,
iaf inte på första gången! nu är det bara uppkörningen kvar och sen har jag körkortet
i handen. ska fira ikväll lite, är sjukt glad! wiho. kom precis hem då det stod en stor
bukett blommor i mitt rum från pappa, syster och patrik :) aww. sötisar! <3

första februari

hellu :) kom nyss hem från stan, har varit och tittat på bio. i taket lyser stjärnorna är ingenting jag rekomenderar. men bio behövdes idag, blev ett stort firande för jennsan igår. helt slut idag! låg kvar i sängen till halv fem. haha ångest att man inte orkar gå upp! ;p alla bilder kommer senare, har inte orkar lägga upp dom ännu. snart fyller jag 20 år. min pappa sa innan du kommer aldrig bli yngre än vad du är nu.. perfekt! det jag ville höra, haha. inget som gjorde saken bättre! ;p ska plugga teori nu, snart jävlar :) vet inte om jag kommer klara det på grund av att jag knappt hunnit plugga. men vi får se, kan bara göra mitt bästa! imorgon blir det jobb och sen sushi med casandra kanske. bio också om jag hinner :) kisses.




just the wrong lyrics.

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0