2014-01-31

Vilken mysig fredag det har varit! Börja med frulle i sängen och bebis mys. Sen körde vi till BVC och allting såg så bra ut, han går upp i vikt och följer kurvan. :) efteråt körde vi till Hampes jobb för han skulle fixa några saker, då shoppa Vincent och jag loss, det är ju ändå fredag. ;) har legat i sängen och tittat på film nu och tittat ut på snön, mys! Vincent vakna precis så nu blir det ännu mer mys, och så är det fredag så då är det ju fredaaaaagsmys! ;) en jävla massa mys idag men det gillar vi! Haha. Älskar dagar som denna. 

Vårt finaste hjärta! 

2014-01-31

Ligger i sängen och matar lillkillen, älskar att hampe fått en iPad i födelsedagspresent för då kan man hålla sig vaken när han vill äta i 50 minuter. ;p det blir roligare för var dag som går, han är mer med och nyfiken. Vaken i längre perioder och man kan se att han är glad. Han har börjat snacka med oss också. Haha eller jag inbillar mig det men han gör sina ljud och ser ut som han ler! Haha. Han satt i soffan imorse och tjattra allt vad han kunde. ;p märks att det är mitt barn när munnen går i ett. Ska till BVC senare idag, ska bli kul att se vad som hänt på 1 vecka. :) annars har vi inget planerat. Tycker det är skönt att ha saker och göra dagligen, känner mig annars rätt lat om jag bara ligger hemma. Även om jag vet att man bara ska mysa och njuta nu så tycker jag faktiskt det är skönare att göra saker, kan räcka med att tvätta, städa eller få gäster över. Visst kan man mysa också men 7 dagar i rad är segt. Har ett sånt jääävla matsug, jag är hungrig konstant och även om jag äter hur mycket som helst så kan jag vara hungrig inom en timme. :/ nu kommer allt mitt sug jag inte hade som gravid haha. Gick upp 10 kilo och har gått ner allt nu, men kommer gå upp igen om jag inte slutar trycka i mig massa gott haha. Hade jag fått välja så hade jag levt på Marabous choklad och alla kakor i världen och vispgrädde. Haha det här med vispgrädde är bara sjukt, kan få ett jävla sug efter de! Har frågat runt och läst om detta nu och det är vanligt när man ammar, tack som fan att det inte bara är jag som är ett svullo haha. Längtar redan till på lördag då jag ska äta något gott! ;) Är hungrig nu och klockan är 05 men Vincent har somnat på mig och vill själv försöka somna om nu. Allt detta tänk på mat!?!?!?! Blir snart galen, haha. 


2014-01-24

Vad snabbt denna veckan har gått! Nästan för fort. :) vi har haft besök varje dag. I måndags kom Hampes vänner hit, i tisdags kom Hannah och Pontus, i onsdags var Jennsan, Emelie, Alexandra och Mathias här, i torsdags kom min kusin Fanny hit och sen min morbror och hans fru och idag så var Malin, Hamed och lilla Kian här! :) vincent har fått så många fina presenter!! Tack alla!! :) fullerulleeee hela veckan, men jag tycker om när det händer saker! <3 imorgon kommer världens bästa pappa/morfar hit med hans love och på söndag fyller min älskling 25 år! Wiho. :) blir kalas för han och hans tvillingsyster. Snart fyller jag också 25 år?! Känner mig fortfarande som 20, haha. ;) imorgon ska alla fira Malin som precis också fyllt år, tyvärr missar jag det då Vincent fortfarande är så liten och jag är inte riktigt människa ännu. Men jag hoppas dom dansar och har sjukt roligt! <3 

Idag så har vi varit på BVC med lillkillen, han har gått upp 200 gram och är så perfekt så! :) allting känns så bra! Efteråt körde vi till mobilia och handla födelsedagspresent till Hampes tvilling. Och sen blev det en runda inne på Willys, vi ska göra smörgåstårta imorgon. Ett måste på kalas. ;) efter ett tag där inne börja Vincent vakna till liv så vi skynda oss hem, haha. Inte roligt med en hungrig bebis i mataffären. Åkte hem och myste, vårt hjärta var på super bra humör och ville bara ligga och gosa. Inbillar mig att han ler även om jag vet att det är för tidigt, men han ser så glad ut i ögonen. Nu ligger han inne och sover med Hampe, ska gå in och mysa med dom och sätta på en film i sängen. Hoppas vi får sova länge i natt! ;) 


Världens finaste! 13 dagar gammal idag. <3

2014-01-21

Idag är dagen jag väntat på i 40 veckor! 21 januari, kramarnas dag! Har räknat ner vecka för vecka. Vårt lilla hjärta var egentligen beräknad denna dag men valde att titta ut 10 dagar tidigare. Men det var inte så konstigt egentligen då han från början var beräknad den 9 januari men sen ändra dom det efter vårt ultraljud. Är så glad att han kom tidigare så att vi fick 10 dagar extra med honom! :) 



2014-01-19

Ligger i soffan och myser med min lilla chubby just nu, vi är ensamma hemma då Hampe jobbar tills ikväll och Ludde är hos Hampes föräldrar. Han ligger gärna på mig och sover, myser in sitt lilla huvud och plutar med munnen. Ah mitt hjärta är helt stulet kan jag ju säga, vill ligga såhär och mysa alltid! ♥ Igår var min fina mamma, syster och Alicia här hela dagen. Vi var först ute på en lång promenad, jag hade velat ha mer snö men icke. När vi kom hem lagade min syster sjukt god mat, jag fick inte hjälpa till med något utan jag skulle bara vila och bli uppassad. Det var verkligen lyx! Hon diska och städa i köket efteråt, har världens bästa syster! Vincent somna i sin vagn efter vår promenad och sov i några timmar, men när han vakna blev det massa mys med hans mormor och moster. Vi försökte få en fin bild på honom och Alicia men det var inte det lättaste, han sov och hon ville hoppa runder! ;) Haha. Ni kommer få så roligt när ni är lite äldre. Dom körde hem sent på kvällen när Hampe kom hem från jobbet. Från och med imorgon är han hemma med oss varje dag i några veckor. :) Saknar han och Ludde super mycket idag. Mysigast på morgonen när vi vaknar tillsammans och inte behöver skynda iväg. Jag har blivit kär på nytt, är helt förälskad och har fjärilar i magen! Älskar att titta på Hampe med Vincent. Dom är så fina tillsammans!

 
 
LOVE YOU!
 
 
 
 
 

1 vecka

Idag blir vårt lilla hjärta en vecka! <3
Du är det finaste vi har och vi älskar dig meeeest!


2014-01-16

Jag kan inte förstå att jag är mamma. Att han är min, och att ingen kan ta honom ifrån mig. Kan börja små lipa när jag tittar på honom för jag tycker han är det finaste och absolut sötaste som finns. När hampe sitter med honom mot bröstet och pussar på honom så börjar jag små lipa, tycker dom är så fina tillsammans. Mina killar, min lilla familj. Vi frågar varandra flera gånger "är han verkligen vår?" och "han vi skapat något så fint?". Man har blivit väldigt blödig! Haha. ;p Har tänt ljus i lägenheten och myst ner mig i soffan, just nu ligger han intill mig och gör sina små ljud och det snöar ute! Kan det bli mysigare? Man lever i en lyckobubbla nu, ett rus som gör en till världens lyckligaste! Tänker leva i denna bubblan ett tag nu, så länge som det bara går. :) Hampe är ledig en hel månad med oss nu så det står mys på schemat alla dagar i veckan ..
 
ÄLSKAR ER! ♥
 
 

Baby love!

20140111 föddes världens finaste lilla pojke! <3 
vi älskar dig mest i hela världen Vincent! 



2014-01-05

Ligger fortfarande kvar i sängen, har varit uppe och duschat och gjort frukost. Ludde har legat och myst med mig! (Berodde nog mer på att han ville smaka på mackorna, haha). Igår myste jag och mitt hjärta hemma, vi gjorde super goda smothies och en frukt tallrik. Tryckte bland annat i mig ananas, man får ju prova alla knep som man hör ;) fast sen fick jag så jävla ont i magen, ville bara dö och tänkte hur jävlar ska man klara förlossningen när det gör så ont redan nu? Tog en promenad och en lång varm dusch så släppte det. Jag måste börja vila mer, så idag ska jag göra ingenting! Och ikväll kommer Hampes vänner hit för att titta på finalen. Ska bli roligt med lite folk i lägenheten! :) nu börjar nästa avsnitt av skilda världar! 





2014-01-03

Är det fredag idag? Man glömmer helt bort dagarna när man är hemma varje dag och alla är typ lediga? Kändes som att det var vår idag när vi vaknade, mina julkänslor är som bortblåsta och vill helst bara ha ut alla tomtar nu. ;p vi körde och tvätta och städa bilen, nu är den super fin! Sen körde vi till Emporia och stor handla. Så skönt det är när kylen och frysen är helt fylld med saker man älskar! Men glömde helt bort fredagsgodiset så ska iväg nu och handla. ;) handla en super fin amningsbh också, ville ha en mjuk och skön som man kan sova i! Love it! :) Mitt hjärta är på gymmet och jag fetar mig. Får passa på nu för sen ska jag också ta itu med de, men för tillfället har jag ingen ork, bara att ta trapporna är en utmaning! Haha. 

Denna bilden tog Hampes vän på nyårsafton, tycker den är super fin! Världens bästa Ludde. Tänkte sätta upp lite fler tavlor här hemma, med familjen som motiv. Börjar med Ludde! :)


2014-01-02

Är det möjligt att vara så trött som jag är idag? Gick och la mig tidigt igår men vakna 00.15 typ och kunde inte somna om, lillkillen sparka som en ninja, halsbrännan från helvetet kom och jag brann av värme! Vaaaad fan? Somna runt 03 och sen plinga min lilla mamma på dörren 07. Kändes som att skulle svimma så trött jag var haha! Vi tog en promenad med hundarna och åt sen en mysig frukost i soffan :) satte på en film sen och myste! Har saknat min fina mamma. <3 gick till hundrastgården sen med hundarna så dom fick springa av sig, Ludde är heeeeelt död nu! Efteråt hjälpte mamma mig att göra min gipsmage jag fick av henne i julklapp. Helvete vad svårt det var, kanske berodde på att vi skratta som några idioter och kunde knappt andas! Haha. Den har fortfarande inte torkat så får se resultatet imorgon! :) ska inte röra mig från soffan mer nu, har sovit en stund men måste äta något nu och sen somna om. 

Direkt innan vi la på gipset.

White & black! Mina älsklingar. <3

2014!

GOTT NYTT ÅR! :) .. Nu är det ett nytt år, lika konstigt varje gång. Men något jag VET är att detta året kommer bli det absolut bästa och finaste i mitt liv! <3 idag gick vi in i vecka 38 och det är bara 20 dagar kvar nu! 

Denna nyårsafton var inte som alla andra jag firat. Det blev inga lösögonfransar, klänning, höga klackar, drama, glitter, alkohol eller cigaretter. Valde ut det bekvämaste men också det finaste jag hitta i min garderob. Kände inte alls för att fira nyår, var rätt gnällig och ville bara dra täcket över huvudet och somna om. Var så sjukt trött! Hampe fick krama mig flera gånger och berätta hur fin jag var, haha. ;p vi åkte iaf hem till hans föräldrars vänner och åt hur mycket mat som helst, hitta sedan en massagestol som jag inte lämna mer den kvällen, haha. Vid 12 slaget gick vi alla ut för att titta på raketerna men gick in med Ludde igen då det blev för mycket med alla raketer och bilar som började tjuta. Vi satt och myste i hallen och han fick ett grisöra. :) sen körde vi försiktigt hem, var is halt ute. Myste ner mig i sängen tillsammans med min älskling! Det blev en lugn nyår men det var precis vad jag behövde, nästa år firar vi in det nya året med vårt lilla hjärta! Nu ska jag försöka rensa upp här hemma, imorgon kommer mamma och myser med mig! :) .. Jag hoppas alla andra också hade en super fin och bra nyårsafton och att detta året kommer bli det bästa! <3

I LOVE YOU!

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0