GREKLAND!

TA MIG TILLBAKA!..

Det värsta med att åka utomlands är att man måste åka hem och förmodligen inte återvända på det senaste året :( detta var nog den knäppaste, roligaste och bästaste party resan jag gjort!

Var fan ska man börja? ;p mottot där nere; what happends in karpathos, stays in karpathos.. haha sa en kille till oss i baren som ville att jennie skulle vara en chicken och han kon hahahaha helt trög "should i bring the statue over here?" vinkade med armarna och var bästa vän med dom flesta.

Jennies fötter svullnade på flygplanet, dom liknade två köttbullar OCH vet ni vad denna lilla damen säger när vi anländer till grekland? "ååhhh det ser så kallt ut här!" hahahah hon ångrade nog sinna ord när hon steg ur flygplanet ;) första vi gjorde var att tappa bort lappen där det stod vilket hotell vi skulle bo på, hahaha den flög iväg med vinden och landade under bussen.. man kunde ju inte precis be dom flytta på sitt stora last haha. Sist på bussen var vi och sist av.. haha! Fick ett jätte fint hotell där dom var så söta, vi var honneeyys :P To the beach, topless och allt, vi körde sten hårt på solbränna haha, sista dagarna luktade vi tyskar som fan, vi var indränka i olja, häääääääärrrligt!

Vi trodde ju inte att detta var någon fest ö, men visst hade vi fel om detta också.. vi träffade bästaste Brian inne på en bar som frågade ngt i stil med.. Don't you gonna party tonight? Come on, TEQUILA ON THE HOUSE! jag och jennie viftade vidare på rumpan mot baren och hade våran tequila kväll.. vi ramlade ut ur baren någon timme senare. Jag, Jennie, Nico & Chris satt i bilen på väg till fever som var discot på ön. Roligaste stället, har aldrig i hela mitt liv varit på ett disco där det är så.. ja, bra! kanske berode på att alla där inne var lika fulla hahha :D jag och jennie hoppade omkring, dansade i baren och på baren, detta var verkligen.. fullt ös, medvetslöööös! Fick skjuts hem av min blivande kärlek i alla drinkar haha.. Och ungefär såhär fortsatte det varenda kväll. Vi gick till våran bar, drack, träffade nya människor och fixade skjuts till fever. Saknar Nico megaste mycket, han var en riktig snällis. Och våra shakande italienare, eller ägaren och dj:n. Tror faktiskt jag och Jennie var lite vip där nere, för det var ju inte alla som fick dansa hos dj:n och det var ju inte alla som fick gratis drinkar varenda kväll om inte en hel flaska haha, det var livet..  VILL TILLBAKA :( ..

Och vi två som är som piff och puff, GLÖMDE STÄLLA OM KLOCKAN.. vi levde efter svensk tid hela tiden.. haha så det var ju inte så konstigt att vissa inte dök upp på rätt tid, vi har bara oss själva att skylla just nu faktiskt :( snyft.. och vi försov oss när bussen skulle hämta oss, två fulla tjejer ramlar ut ur hotellet och ger hela hotellet och bussen en show dom inte kommer glömma ;D gott luktade vi också.. 

               KARPATHOS! <3


    image88 image89 image91

image92 image95  

  image101 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0