do you?

yeah yeah yeah.. reepet som vanligt. Kan aldrig släppa en låt om jag väll fåt den, haha! Den sitter fast med karlssons super klister! ;D wyclef jean ft. akon, lil wayne, nia - sweetest girl.

Idag skulle jag in om konsum och handla falukorv, mjölj och smör. Det gick på 200 kronor! Vet inte riktigt vad som flög ner i korgen men blev mer än räknat haha. Tog bussen till min kära storasyster (även kallad lillasyster!) haha, hon är söt. Snodde hennes soffta, filt och tv, och kläder. Lånade även hennes badkar och badskum ;D Det var mysigt, hon tände ljus och sånt till mig. Sen träffa vi Malin, Nova och Sebbe lite. Bebisen är så söt! ;D en riktig söting! Kollade på extreme home makeover, gråter alltid en skvätt till det programet haha, sara roade sig med att se mamma och juan dansande i camen, jag vet, min familj är speciell :D nu vet ni varför jag är som jag är hihi..flashade runder och dansade hula hula makarena.. Tog bussen hem och här sitter man och sjunger för allt man är värd samtidigt som jag flaxar med armarna! Nej nu ska jag leta efter min säng. Älskar att sova, ska bli en sengångare i mitt nästa liv.. passande :)

I helgen är det helsingborgs festivalen, ett plus i kanten faktiskt! ;) undra vad som händer detta året. Dom andra åren har ju varit lite speciella, haha.. lite väll speciela. MEN.. vem klagar?! haha.

                


Kommentarer
twinklestar

I'M A PORNOSTAR! juck juck juck

2007-07-23 @ 23:55:35
URL: http://twinklestar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0