Teneriffa dag 2

Så jävla underbart att vakna på andra sidan jorden! Det var mycket varmare än jag trodde det skulle vara? Jag och Sara hade packat helt fel och ändå hade vi pratat och planerat, haha. Jag hade tagit med mig mina jeans, kavaj, långärmade tröjor? Haha. Tre linnen, två shorts och en klänning var nerpackade iaf som tur var. Dom användes flitigt! Hemma har inte Vincent diggat sin vagn speciellt mycket, har blivit ledsen när vi lagt ner honom och har hellre velat sitta i bärselen. Kul för honom men jävligt ont i ryggen för mig efter ett tag. Men där nere hände något, han börja tycka om att ligga där, han gav mig till och med ett leende i vagnen. High five! Kanske beror på att vi inte bulta på honom en massa kläder utan att han fick ligga i blöja med en filt. Mitt lilla snuttegull! :) när man har små kids så vaknar man tidigare än vanligt. Förut fick jag sätta klockan på 09 när jag var på semester men nu vakna man av att en liten kille låg och skratta 07. Och det är inte ens jobbigt för man smälter direkt när han ler. Mamma, Juan och Alicia kom in och myste hos oss innan vi åt frulle och gick iväg. Det bästa med Teneriffa, eller det finns många bra saker men en av dom är att det är handikappanpassat, så var man än går så kan man köra med vagnen vilket är underbart. Dom har världens bästa strandpromenad. Vi gick längst den till torget där vi fika. Stanna i massa butiker längst vägen och titta, man vill handla så mycket men inte till sig själv längre utan till lillkillen, finns så mycket. Fast får nog vänta med snorkel och luftmadrass några år. ;) haha. Vi stanna på stranden sen, jag tänkte direkt att det kommer vara iskallt då jag frös i vattnet i Turkiet, 30 grader varmt? Haha. Men det var inte så kallt så vi chilla vid strand kanten. Dom andra bada men jag doppa mig bara snabbt! När fan blev jag en sån badkruka? Skulle aldrig bada i Sverige en längre tid. Förr lekte man Ariel i vattnet och bada i en timme typ? Tant man är. Vincent och Alicia tyckte det var skönt att bli svalkad i havet iaf. :) efteråt gick vi till poolen och det var helt sjukt fint. Varför har inte jag en sån pool eller pooler, isåfall hade jag alltid velat vara mammaledig. Legat och glassat där hela dagarna. ;) Vincent tyckte också om att bada i poolen, han skratta när man lyfte upp honom snabbt ur vattnet och doppa honom sen igen. På kvällen körde Juan till sin mamma i granadilla, då gjorde jag, mamma, Sara, Alicia och Vincent stan. Det är så fint på kvällen när alla lamporna är tända, myskänsla deluxe! Alltså jag älskar min familj! Dom är så jävla roliga. Ibland önskar jag att någon filma oss så vi kunde spola tillbaka och titta igen. Min mamma är så rolig! Jag och Sara kan skratta som några galningar när hon säger något, det blev så roligt att vi fick gå hem! Hahahaha. 
Teneriffa dag 1

Detta har nog varit en av dom bästa resorna jag gjort. Både för att Vincent var med men också för att varje dag var så sjukt bra! Varje kväll innan jag somna tänkte jag att denna dagen var den bästa. Saknade Hampe väldigt mycket som fick stanna hemma och jobba men mysigt att ha så mycket egentid med min familj. :)

Hampe körde oss till flygplatsen där vi mötte upp min familj, redo och taggade som vanligt! ;) jag var super nervös inför flygningen med Vincent och hade planerat allting i mitt huvud om och om igen. Jag kopplar av på det sättet, att veta att jag har koll på allt. Packningen var fixad och inget var glömt. Förutom en kräm som fan var viktig! Sånt händer alltid, haha. Chilla på espresso house en halvtimme tills det var dags att gå på, Vincent satt i sin bärsele och var helt nöjd. Nöjd bebis = lugn mamma! Mamma tyckte vi skulle lyxa till det så hon hade beställt sätena längst fram så vi kunde röra oss lite mer fritt. Alltså vad har man tänkt med innan? Varför har man inte alltid beställt dessa platser? Man kan andas på planet. Sträcka ut benen. Lägga en sovande unge på kudden på golvet. Låsas att man styr planet. Sträcka fram armarna utan att nudda något. Jag ska alltid försöka få dessa platser igen! Fem stjärnor av mig! Vi beställde självklart ingen mat på planet då den alltid är äcklig, men vad serveras denna gång bara för de, jo räkröra, vår favorit! Satans perkeleeeee. Fem timmar senare landade vi, byta om till flipflop och hämta ut bilen. Jävlar vad saker vi hade! Stuvade in allt och vi satt som sardiner i en till tryckt burk. Men det gjorde typ inget för vi var framme! Oh yeah, kändes lite som hemma, haha beror nog på antalet gånger vi varit där nu. Förstår pensionärerna som alltid åker till samma ställe, jävligt skönt att känna igen sig! Haha. Och kidsen hade varit så duktiga, Vincent satt hos mig både start och landning men sussa sött hos sin mormor ett tag. Alicia sov en liten stund men sen lekte vi och tittade på tweenies som är hennes favorit! :) 
3 månader

Nu har vår kille blivit stor, hela tre månader! 
Han är en riktigt glad kille! :D smälter när du ler. 


Hahaha

"Oh did you say something? ... "


2014-04-05

Det är så kul att se hur Vincent utvecklas varje dag. Om jag pratar tramsigt med honom eller drar fingrarna över läppen på honom så ler han och gör sina ljud. Det är så kul att se honom med Hampe, han sitter bara och tittar på honom och stor ler, allt är kul då, jag får fan ibland anstränga mig! Haha. Undrar när han börjar skratta? Har ingen aning om sånt. Men just nu tycker han om att sitta och stå med vår hjälp. Ok att ligga ner en stund men absolut inte för länge! Han är väldigt mammig för tillfället också, beror kanske på att jag ammar honom och då myser han helst hos mig. Min älskade lilla skrutt! Tänk när du är så stor att du inte vill kramas längre. Tänker krama dig ändå! Alltid! Hur gammal du än blir! Idag låg han i sitt babygym en längre tid, hängde dit en massa saker. Så kul att titta på honom när han gör sina ljud. Idag tog han en leksak och skulle smaka på den. Första gången han gör det! :) man blir lite blödig i mamma hjärtat då! Haha. Nu ligger han intill mig och sussar, ska försöka resa mig och baka en tårta till imorgon då Hampes familj kommer hit för att fira min födelsedag. High five för det! ;D

Vincent rockar sitt babygym! ;)

Mitt charmtrollAngeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0