29 februari

Sitter i skolan nu och har typ ingenting att göra. Softaste lektionen på hela veckan. :) Var precis på mc'donalds och sen skopunkten med Jacquelina och Robin. Köpte mina tre par älskade skor! :D wiho haha, skit glad. Hoppas bara det nu inte är sånna skor som är snygga men man kan bara använda i tre timmar, sen trillar man ihop. Oh ja, det har hänt för ofta. Skor och jag går inte ihop!

28 februari

Seg dag som fan, försov mig och hela köret imorse. ;/ fast var överpigg sen eftersom jag somnade så tidigt igår. Borde kanske sova snart men hur jävla enkelt är det, ens tankar är typ framför mig, sånt konstigt nytt ordspråk. haha! Har precis sett den första beck filmen, tryckte ner mig i sängen och bara myste, behövdes! Anyway, imorgon blir det utgång för min och tjejernas del. Har saknat det faktiskt om jag ska vara ärlig. :D Kan ingen av mina kära vänninor vara vakna nu så man kan ha någon att samtala om livet med? haha. Ska försöka sova nu så jag vaknar till skolan imorgon. smek!

Någon mer än jag som inte ska klaga alltför mycket inför bikini sommaren?
Åhe kör på Anthalyas igen.. skippa diet, bli fet hahah så klockren! ;p

                             image736

27 februari

Sov tre timmar förra natten? Jag kan inte stå på mina ben snart, har dragit fram datorn till sängen så jag sitter i den. Gick ner till stan och fikade med Sanja i kanske tre timmar? Hej, ingen syn efter den källaren haha "hej vill ni ha något? ja bjudddaa" haha. Åkte sen hem till Sanja, hennes lägenhet är skit mysig. Vill också flytta hemifrån snart och ha min egna soffa och egna dammsugare och allt det där. Ni fattar! ;p Satt och pratade om balen, studenten och costa brava. Man kanske skulle ge sig in på costa iaf? Det mesta handlar ju om pengar, mest det och sen skolan. Ska snacka med mina lärare imorgon och typ höra vad som händer. Balen ska jag lätt gå på nu, trodde ingen jag kände skulle dit men nu så. Klänning måste jag bara fixa. :D Åkte sen hem till Emelie som fyller 19 år idag, grattis till henne. ♥ Åt smörgåstårta och tårta. oh yeah yummi!

image735

26 februari

                   image729
                                                           nu ska jag sova, natti natti. ♥

Blev ett långt samtal med Hannah ikväll. Nästan tre timmar? Vad är det med oss tjejer och telefoner? Min pappa frågar alltid vad fan vi har att prata om i så många timmar ;p

Carolina Gynning

Denna bruden är så jävla cool. Älskar henne, och det var inte att ta i. Jag håller verkligen tummarna för att hennes parfym kommer ut i affären snart. Jag vet iaf en som ska ha den i sin samling. Moi!

                   image727

25 februari

image725
Första dagen i skolan idag och det var det värsta på länge. Eller inte värsta men jag blev besviken på allting. Har gått omkring här hemma och faktiskt längtat lite och det första dem slänger upp i ansiktet på en är ett stort jävla arbete? Väldigt roligt, det tackar vi för. Har varit med familjen hela dagen, haha skit roligt faktiskt. :D var på mc'donalds och sen en liten sväng inom maxi som blev jävligt stor haha. Fick mina älskade filmer och jag ska ha mer. Är helt jävla girig efter filmer.. Ha galen är fan rätt ord! Ska fixa och trixa nu. ♥

hahahaha

Sitter och tittar på sjukt fula videos från Barcelona tiden hahaha. Muerten skulle göra sån mtv grej och även om vi alla var jävligt gone i huvudena den kvällen så var det såhär typ hela tiden. Haha sjukt roligt. :D Tänk att jag bodde med dessa tre herrena.
Låt mig aldrig föda enbart killar, man blir helt sjuk i huvudet av att bo med dem haha

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2069508116

.

Måste bara klämma in snabbt att jag tyckte djävulen bär prada var skit bra! Sen att vissa tycker jag har konstig smak på det mesta hör inte hit haha. Den var bra så ni som inte sett den (även om den är skit gammal).. se den! :D

24 februari

Smaskiga detaljer gillar vi alla, och sitt nu inte där häpen över mitt utalande och tänk åh nej jag bryr mig inte om andras liv? För det är vad vi älskar. Det där hånleendet kommer upp om någon man inte gillar har det kasst. Då suger vi upp varenda liten detalj vi kan bara för att få veta mer. Pratar gärna med andra om det också, ringer runt till de närmaste. Oh herregud, jag har insett att vi människor inte har något jävla liv. Och för tillfället så har jag inga smaskiga detaljer om mitt liv, inga nya iaf..

Var på middag ikväll hemma hos pappas flickvän. Skit mysigt, och det är alltid så jävla roligt när man är där. Haha, alla dumma kommentarer som kommer ut från allas munnar. Trevligt värre är det iaf. Fick höra på både gitarr och sång, sjukt duktig är Marcus. Applåder extra till honom. Brände mig på en sked också? Oh så dumt det låter haha. Tryckte i mig mer mat än på länge, jag frossade och hamnar nu i helvetet enligt dödsynderna? sucki för me.

Ska se djävulen bär prada nu..

image721






hahaha


Brudjävlar.

Jag tror något har gått snett för vissa tjejer här på livets väg i verkligheten. Attitydsproblem har dem och jag är så jävla trött på det. Tror dem på fullaste allvar att det blir lite oh respect for you girl om dem tittar extra argt och snett på andra tjejer? Allt handlar som fan om avundsjuka precis som min syster sa. Dem tjejerna jag stör mig mest på har något som inte jag har. Sen finns det självklart dem man bara hatar för ingenting. Men lägg ner nu för det visar bara hur patetiska ni är när ni går omkring och leker att ni äger världen osv. Vi lever inte som i gettho filmerna girls.

Har äntligen fått igång min bärbara, det blir nog en pluggis dator eftersom internet inte fungerar på den :/ Var och tränade idag, fy helvete vad skönt det är när man kommit igång. Helt död när jag kom hem. Mat, top model och en dusch sen var jag människa igen! :D Imorgon blir det nog malmö? hm. tror det iaf. puss & smek!

image706

20 februari

Idag är det en sån tråka-sönder-dag! Jag ska plugga hela dagen, oh jävlar vad roligt.. not. Fick en bärbar dator av min pappa igår wiho så nu försöker jag bara fixa internet på den men det vill fan inte fungera :( Hade tänkt sitta och plugga med den istället, mycket mycket mycket bättre haha. Men nu ska jag göra frulle och försöka komma igång. smek!

19 februari

Oh yes. Jag är pigg som en jävla idiot, man kan tro jag ätit eller tagit något. Och nej ni äldre och förståndiga det har jag inte haha. Sitter och fjöntar mig på datorn. Diskuterar misshandel, jag vet inte om jag är dum men om en tjej står och ger en kille lavett efter lavett så har väll killen rätt att putta bort henne eller slå tillbaka? Jag kanske är dum i huvudet som tycker så? Jag menar inte att killen får slå så tjejen deckar eller trillar omkull för han ska egentligen inte slå alls. Men varför ska vi tjejer få misshandla killar om dom inte får försvara sig? Brudjävlar.

Har varit med Malin hela dagen, fikade i kanske tre timmar? Haha, vi hade mycket att ta igen :D Gick omkring på kullagatan sen, handlade hårfärg till mig. Jag tänkte liksom bli blond, fast inte super blond, lite mellan. Malin fixade och trixade när vi kom hem och woala nu kan ni se resultat.. tack älskling! :)

                     image697

Godnatt

Jag kan inte somna, har en konstig känsla i magen :/
Men måste försöka igen.. godnatt.

Körkort?

Asså fy helvete vad töntigt detta är med handledarkurs, massa papper och sen skicka till Kristianstad osv. Man tröttnar fortfare än fortast på detta! ;s Har äntligen fått ordning på allting så imorgon skickas det iväg. Dem sa att jag hade dålig syn och kanske skulle ha brillor om något år? Visst, jag har mina läsglasögon så jag inte blir helt blind med en bok men jag tänker inte gå omkring i glasögon hela tiden. Inget elakt mot dem som har det, oh nej elak är jag inte, men jag och glasögntekniken fungerar inte. Somnar med dem och så gör det ont i ansiktet, eller när man ska duscha? Då blir det fel och när jag böjer mig så ramlar dom ibland. Åh vilket jobbigt liv jag får då hahahah. Nej suckers, jag ska ha kvar mina egna eyes. :D

Nu ska jag gå och laga kvällsmat, haha ja lite sent men jag har inte hunnit äta något ännu för dessa jävla papper och träning. Jag och min syster ser ut som idioter på träningen.. waow kan du lyfta 5 kilo? Titta så mycket man spretar med denna maskinen, hm vad kan man nu göra? jag känner mig som en idiot som inte kan något. ÅH måste han stöna varenda gång han lyfter något? hahaha vi är skit coola där inne. Min pappa köpte en film till mig idag, aweeee han vet hur man gör mig glad! ;D .. nu ringde Besar och ska iväg på fest, gud vad spännande jag har det här hemma? hahaha this sucks. ;p

                                image689

15 februari

Ohh god himla kära morgon! :D

Jag vaknade halv ett idag, riktigt skönt när man får sova ut. Och detta låter sjukt, men det är underbart när man vaknar med solen i ansiktet? ;p Tittade på några av filmerna igår. Alvin och gänget var sjukt söt haha, den måste man se. Men Juno var bara sådär faktiskt, trodde den skulle vara bättre? Nu ska jag äta lunch och titta klart på hairspray, älskar den filmen! :D puss.        Grattis Emelie på 18 års dagen! :)

                      image682

        

12 februari

Jag vill hälsa er alla en god jävla morgon..

Är inte på mitt bästa humör idag, beror nog på att jag är tvingad att läsa en fet jävla tråkig bok som heter Don Quijote. Handlar om en riddare som är efterbliven, oh herre min skådare var trevligt. Ja ni hör själva att detta inte är det roligaste man kan göra i ens liv? Somnade innan med boken i ansiktet. To bad for me suckers.

åh underbart!

Var på dunkers ikväll och för er som inte var där så vill jag bara upplysa er om att dom var jätteduktiga. Jag kläckte ur mig några dumma kommentarer om fastlimade händer på gubbar osv. skrattade gjorde jag också högt. Haha roligt hade jag iaf och mina fyra stjärnor var så duktiga. När jag blir känd, någon gång, när jag blivit äldre, kanske nästa liv, iaf, då ska dom få hoppa bakom mig ;D Jag hade tänkt satsa på något tillsammans med Tiffany Persson, Johan Glans och Borat. Jag tror på fullt allvar att det hade kunnat bli det mest sålda filmen i tiderna, ska även ha musik videos och sånt charmigt. Naken scener ingår givetvis! Ska se Borat filmen nu och få insperation. smekhaj!

                           image664image665 image666

.

Kan ni utföra alla dessa extremt svåra övningar? :D

image653

image656

image661

image662

förstår ni nu att jag inte har något liv för tillfället?

11 februari

Hur vill man inte börja en dag? Min började åt helvete, eller mindre bra som mamma säger. En säljare ringde, vadfan ringer dom klockan elva för en måndag? VEM FAN ÄR HEMMA DÅ??! mer än jag. Trevlig som jag var så la jag på luren och somnade om. Vaknade sedan av att min mobil var bombad med sms och missade samtal. Det där med att ringa mig innan klockan 12 borde folk ha fattat att jag inte är anträffbar, jag behöver min skönhetsömn för fan vad snyggt det är med ringar under ögongen och röda och sånt trams. Lyssnade precis på gynnings andra låt, jag älskar den bruden men.. hon är bättre som programledare! :$ haha.

Nu ska jag försöka reda ut mitt hår och fixa till det värsta. Idag ska jag nämligen ut, hör ni, jag ska lämna lägenheten hahah hahahaa jag ska se på när mina vänner dansar på dunkers. Det är helt slutsålt :) wie, lycka till!


image652

sushi?

Jag åt nyss sushi och det var första gången jag smakade. En sak bara, antingen älskar man det eller så hatar man det.. jag tyckte lite mindre om det, i finare stil ;p min pappa sa att det är en sak man lär sig att tycka om. Varför ska man äta mat som man läääär sig tycka om? Jaja det var kul att prova men absolut ingenting jag väljer framför en mc'feast. Ska se runaway bride nu. :) bye.

image648

10 Februari

Åh idag är jag jätteglad! Vaknade hemma hos Jennie och så kom den känslan av sommar. Barn som lekte ute och solen som lyste. Fan vad glad man blir! :D Daddy och Agnetha kom och hämta mig, dom är snällisar. Jennie ligger kvar där hemma och sover, awe jag måste sova längre.. ja klockan var ju bara halv två? hahaha. Igår blev det som planerat, pappa körde oss överallt så vi slapp röra på oss hahaha ja jag var lat igår. Tittade på två filmer, på smällen och charm school :) båda var faktiskt bra men på smällen var skit rolig haha exakt min torra humor :p Men ska göra frukost nu, en big baota frukost och sen ska jag duscha länge och sen städa. smek :x

image646

Dagen-efter-fest

Igår var det en mycket trevlig afton, såg många gamla ansikten och tyvärr några jag helst inte velat se alls. Men det gjorde mig inte så mycket. Först var det tårt-kalas som sedan blev lite förvirrande med glas och ölburkar överallt. Jag kan bara skylla på en och det är.. adnan. Han tycker om att fylla folk, helst alla på festen och det lyckas alltid. Men det slutade lika snabbt igen för som ni vet så har det här ordet fest blivit något dåligt i mina öron och jag ser hellre fram emot att titta på film, helst sånna jag kan utantill. Här har ni mig: tonåringen-utan-liv. haha hahha. Nej ska inte vara elak mot mig själv men nu måste jag bli människa igen och ta en dusch, man är ju inte som snyggast idag..

image642

8 Januari

Idag vaknade jag Ο6.3Ο, åkte hem till pappa och somnade lika snabbt i sängen. Ska fixa till mig nu och äta frulle, ska dra hem till min storasyster och så ska vi vara sociala och umgås! :D laga super god mat, åh är redan hungrig. Hipp hipp hurra för Adnan och yes idag är det hans strumpdag.. och den ska vi fira! Älsking kanske kommer senare, håll tummisarna haha. Hade tänk dra på mig jeansen nu och försöka bli människa. Än så länge har jag hunnit dra på mig morgonrocken och tittar klart på simpsons filmen haha bästa att vakna till! ;D WIHO puss smek

image641

.

Jag orkar inte med dig och ditt jävla beteende mer,
orkar inte titta på dig eller ens prata med dig mer.. this sucks.

7 Februari

Idag har jag gjort en massa nyttiga saker, jag har städat, tvättat, lagat mat och pluggat. Jag hade tänkt säga det till mamma så hon köper något gott till mig HEHE.. om sanningen ska fram så har jag inte ens klätt på mig än. Sitter här i min ursexiga pyjamas och äter mikromat. Den ända motion jag har fått är när jag lyft på mig för att få tag på fjärrkontrollen. HIGH FIVE TO ME! i like you.. åh nu vill jag se borat men den filmen är hos pappa och jag ska inte dit förren kanske nästa vecka. Synd, för Borat är damn hot :D Imorgon ska jag möta min syster för vi ska umgås som vettigt folk och gå på stan. Sen på kvällen ska vi fira lilla Nisse, även kallad Adnan :) Han fyller 23 hela stora strump år och det ska firas. Ska krama mamma nu och sen ringa baby. pusshej :x

Mitt hår blev väldigt kort men det behövdes, dom sa något i stil med ditt hår är som tuggumi och sen drog dom av det med bara händer haha. Men jag blev nöjd :) Skönt att äntligen ha en frisyr och inte bara.. rakt haha.

                  image638

Utomlands?

Jag fick nyss ett frispel och jag måste åka utomlands. Tittar igenom datorn på alla bilder från ställen jag varit på och jag måste åka igen, till varje ställe en gång till.. minst en gång. Länge leve flygplan! Orkar inte läga upp bilder här på resorna men titta i min bilddagbok, 6:e Februari. Jättefina bilder! <3

www.angeliiya.bliddagboken.se

5 Februari

Det är så jävla mycket jag vill göra men ändå gör jag inte det. Jamal föreslog precis att jag skulle lyssna på hans råd men jag tyckte dom lät lite för mycket ey yo mannen im a fucking gold digger hahaha så jag bestämde mig istället för att jag ska söka jobb.. utomlands! Låter det inte skit bra? Sen det där med att jag inte kommer göra det för jag är så rädd för att göra saker på egen hand hör inte hit. Jag vågade inte sola idag för jag hade ingen att sola med, jag satt hemma istället och grät framför tv. Ja, sista avsnittet på kalla fötter nu och jag är helt beredd. Har lust att steka kyckling och göra vitlökssmör? Har alltid velat vara nakna kocken och varför inte idag när man har lägenheten för sig själv? Dra för gardninerna hör absolut inte hit ikväll..

Jag blev skit glad när jag såg Carolinas program idag, jag sitter alltid rakt upp och ler hela tiden, sen suckar jag argt när det är reklam. I denna pausen sjöng jag till allt vad jag kunde. Bland annat för att störa min jävla tecnho granne och plus för att jag måste lära mig att sjunga, klarar bruttan Carro det så gör jag med det.. i framtiden.. någon gång, kanske nästa liv? Kan ni inte se mig här, dansa och sjunga runt denna palm? haha

image637



 

Erbjudande

Jag har ett erbjudande, vad sägs om:

· matt och glanslöst hår
· missfärgade fingrar som luktar illa
· gula tänder
· påskyndat åldrande med tidiga rynkor, särskilt runt munnen
· dåligt smak- och luktsinne.
· sämre blodcirkulation. Dvs. grå och blek hy, lättare att frysa samt kalla händer och fötter.
· en förändrad hormonbalans i kroppen. För tjejer: utseendet och rösten manligare samt en ökad hårväxt på kroppen och i ansiktet.
· du kan få betala med ditt liv

Ja, vem vill ha en till cigarrett? Inte jag iaf.

image635

.

Imorgon ska jag klippa mig, beställde tid idag och jag är faktiskt nervös. Jag har inte klippt mig på mer än 2 år så det känns som det är första gången haha hur mysig låter nu jag? Nej sanningen är att jag brukar klippa till det själv där det behövs och annars inte. Fast jag behöver råd? Hur i helvete ska jag klippa mig???? Får se imorgon, hoppas bara inte jag har knarkat så det blir att jag snaggar det eller något, men jag tror det lutar åt att jag klipper mig som nicole på denna bilden :)

                                     image633
        

<3

sometimes I cant find the words to explain exactly how I feel cuz it deep, real
deep and I just hope you can see how deep it is, by reading this text..

remember the first day, the first day we kissed
remember the first day we had an argument
we apologized and then we compromised
and we haven't argued since

i'm so happy so happy that you're in my life
and baby now that you're a part of me
you showed me
showed me the true meaning of love

The way we held each others hand
the way we talked the way we laughed
it felt so good to fall in love
and I knew right then and there you were the one

image629

4 Februari

Åh ohhhh idag vaknade jag halv ett och mina ögon svider fortfarande så trött jag är. Kunde inte somna inatt, låg och klia mig själv på armen för att försöka somna, men det går fan inte att somna och röra sig samtidigt. Så jag satte igång kalla fötter. har bara 5 timmar kvar? HAHA. Har redan sett 25 timmar typ men man blir ju hela jävla fast! Ska aldrig kolla på serier mer.. fast nu ljög jag. Måste göra mig i ordning nu för jag ska träffa Jasmine snart :) Ska åka hem till henne. Hon är en sötis.

image628

.

Jag kan inte hjälpa det men jag älskar känslan av att det är jag som vet, det är jag som bestämmer och jag kan få det när jag vill. Det där med att du inte har en aning om allt som har hänt bakom din rygg gör mig absolut ingenting. Jag är jätte elak och det vet jag om. Jag är inte den som går omkring och är elak mot folk, speciellt inte sånna jag innerst inne tycker synd om men du gav dig in i mitt privat liv och förstörde så nu kan jag inte göra något annat än lägga upp fötterna, luta mig tillbaka och le så stort jag kan.

                     image626

Hej fest?

Ikväll ska det firas, hipp hipp hurra för Jennie! :D Ska bli riktigt roligt faktiskt, har inte gjort mig i ordning och festat på 2 månader ute i Helsingborg så det känns helt nytt haha. Ska vara hemma hos Jennie om typ en timme så jag får väll börja dra på mig strumpebyxorna och smeta på läppglans. Ses <33

                               image619

Raj raj

Sånt här tycker jag om att titta på klockan halv 2 på natten hahaha
Dem är ju nästan lika rolig som filippa bark :D





 


Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0