tjugoåttonde februari

jag har äntligen tagit tag i mig själv och börjat måla i hallen! skulle egentligen varit klart för två månader sen! ;p fast har bara gjort listorna så det ser lite roligt ut! men whaaatevoooor, eller sara? :D tittar på big brother nu, tänk vårt gäng där inne? hahaha vilken jävla tv det hade blivit. har tryckt fyra mackor nu också, är fan foooortfarande hungrig eller ja, hungrig och hungrig, mer sugen? åh, jag hatar att jag själv är sugen! haha. vill bli så jävla osugen! tur man bor själv så ingen gnäller på en. palla deeee. smekhej!

.



tjugoåttonde februari

holy makarony, shit pommesfritt! jag har sovi i 12 timmar inatt. var jag trött eller trött? :/ haha. börjar jobba om ca en 1 ½ timme men orkar inte röra mig. kom nyss ur duschen och har lagt mig så mysigt i soffan nu! ;p har en känsla på mig att denna veckan kommer gå jätte långsamt? jag har inte något inplanerat fören på torsdag. äh, en sege vecka är najs! ska nog faktiskt sitta hemma varje kväll och mysa. förr var jag ofta hemma men på senaste tiden har jag varit så speedad så har varit tvungen att göra något hela tiden. ska äta något till frukost nu och snygga till mig :) .. . pusshej!

tjugosjunde februari

jag är kåt på glass med kolasås. kan inte sluta äta! haha.
& big brother är helt jävla underbart. var hitta dom alla idioter?

tjugosjätte februari

igår blev det en annorlunda dag. kaos på jobb, sprang omkring som en yr höna och liknade en jävla mjölkbrud! orkar inte förklara, haha. sprang omkring i alla affärer efter jobb, hade varit smart och lagt undan allt dagen innan :) fick äntligen min efterlängtade väska, mina byxor och skor. någon tusenlapp fattigare men vilka undervärk dessa saker kan göra med en människa :) haha. åkte till några vänner på kvällen, fick huvudvärk och var allmänt seg så bestämde mig för att inte följa med ut i stan. men blev så rastlös så gick och babblade med malls på mogwai och sen inom tivoli för att kolla läget. sjukt mycket folk?! roligt att träffa gamla vänner. blir film time hos mig efteråt :) mina vänner är ute ikväll men jag valde mys på soffan framför de, har sett tre filmer nu, tryckt i mig pizza och läsk och ska snart ge mig på glassen! ;D haha. & imorgon bitti blir det jobb och sen får vi se vad dagen bjuder på! god natt..




.


you gave me back the feeling'

.


sometimes we have to do crazy things'

tjugotredje februari

jag har sån jävla otur! har gått och sagt länge nu att jag ska vara glad att jag inte varit sjuk på evigheter. vad i helvete tror ni händer då? jo, jag går och blir sjuk! på de mest opassande dagarna. körde ner till malmö och överraskade min syster och hennes sambo i måndags, jättemysigt. både jag och min syster var lediga igår så vi skulle mysa hela dagen i stan men vaknar 0730 med smärtor i magen och feber vilket resulterade i att jag sov och var allmänt död hela dagen. roligt sällskap för min syster! haha. men hon var så söt och tog hand om mig, dom cyklade även iväg i snön och handlade glass :) love them! gick till jobbet imorse iaf, det gick som det gick, får se om jag stannar hemma imorgon men tror inte det. hatar att sitta hemma ensam, blir så rastlös! har myst ner mig i soffan med varm choklad och glass nu, ska se film efter film och soooova :) & palla att det snöar?! jag vill ha vår på min födelsedag. lön på fredag! ska springa ut i stan direkt och shoppa, det är jag fan värd! haha. fast det säger jag varje gång lönen kommer? hähä. smekhej.

                     

tjugonde februari

kompis det går bra nu ;) haha. jag har tänkt skriva blogg, flera gånger men det har kommit något i vägen heeela tiden. älskar att läsa tillbaka efter några månader! har fan bloggat sen 2007? haha. kommer sova som en sten inatt, för denna helgen har det inte blivit mycket sömn. inte i veckan heller? ;p haha. max 5 timmar! i fredags var jag sjukt trött på morgonen när jag började jobba, tänkte skitsamma slutar om 4 timmar. det blev kaos på jobb för det var barnbidrag och fick då veta att mina kollega var sjuk så fick jobba 10.5 timmar istället, haha. goa pengar men jag såg ut som en zombie! ;p på kvällen ville jag bara hem till min säng men neeeej jag blir alltid så rastlös så bjöd hem mina vänner, vinet åkte fram och musiken var maxad! haha, ja.. min sura granne klagade och jag rev ner min andra hatthylla?!?! hur lyckas jag? hahaha. snyggt petra! gick inte ut, blev för sent så satt med några vänner och spela kort.

igår efter jobb myste jag hos mamma, lykke var där! aw, sötaste ungen i världen. myste hos hannah med malls på kvällen :) haha blev många skratt. & jag är inte trög, utan jag öppnar bara munnen utan att tänka först! haha.  tack för igår babes ♥ ikväll blir det middag hos pappa, fondue, ska trycka i mig tills jag ligger på golvet och kvider! måste bara köra hem snabbt först och slänga i en maskin tvätt. söndagsmyyyyys sen, det behövs! nu ska jag fortsätta jobba, stänger om en timme och här sitter jag och.. gör ingenting? haha.

fjortonde februari

idag är det alla hjärtansdag! :) en jävligt fin dag faktiskt. alla är extra glada och snälla mot varandra! tänk om det kunde varit så alltid? mina kunder ler och vissa ger komplimanger ;p haha. ska ner i stan nu och fika med ett av mina hjärtan :) sen bär det av till mitt andra hjärta. jag har lust att köpa en flaska vin och mysa ikväll, är ledig imorgon! ska bli så skönt att sova ut och göra ingenting, varken jobba, städa eller tvätta. hallelulja skrik för det! haha. förstår inte hur jag kan vara så pigg idag? sov 4 timmar inatt och vaknade helt speedad? ;p kan inte sluta le. det måste bero på att det är alla hjärtansdag ju? :D haha. happy me! men ska gå nu, hoppas alla får en fin dag med sina nära och kära. ♥

älskar min familj och vänner. bästa som finns! ♥

trettonde februari

hellu! vilken skön dag! :D vaknade imorse, pigg och utvilad och ser solen lysa. ge mig sommar nu nu nu! fast det är sjukt kallt ute, lite mindre bra. slutar jobba om ca tre timmar, ska hem och fixa då, känns som jag har tusen saker att göra där hemma! men vill mysa med mina fina vänner sen :) ansiktsmask, laga mat och sånt. har självklart glömt laddaren till mobilen hemma så kan inte ringa en jävel nu för då dör den! haha typiskt mig. är sugen att åka hem till mamma också någon dag, länge sen jag var där. saknar mina djur! ska fortsätta jobba nu, puss.

.



my heart is refusing me.

tolfte februari

jag är verkligen lättövertalad! haha. skulle egentligen gå på bio och mysa igår men blir en impuls utgång, mina bästaste vänner hämtar upp mig fort och sen bär det av. vi snea loss på dansgolvet! haha. fan vilka bra utgångar jag har haft på sistone? roliga varenda jävla gång! somnade som en sten efter all värk i fötterna. sitter på jobb nu och softar :) ikväll får vi se hur det blir, hemmafest eller mys i soffan? roligt att snea hos någon men pallar man? måste fixa bil också isåfall? palla buss och tåg. dör hellre! ;p ska fixa sista på jobb nu innan jag stänger, det tar aldrig slut! haha. smekhej.

elfte februari

good morning eller ja. vaknade precis och är så sjukt trött! somnade ca 0600 och vaknade 0830 av att gubben som skulle komma och fixa tv plingade på. dök ner i sängen direkt när han gått! haha. min mage kurrar men har typ ingenting hemma? inte ens knäckebröd. vatten har jag men fan vad smaklöst! haha. börja jobba om två timmar så får trycka i mig då! ;D slutar jobba 2030 och då blir det bio med babe! efteråt vet jag inte, blir nog en lugn helg. det behövs också ibland! ska hoppa in i duschen nu och göra mig snygg :)

nionde februari

varför är jag inte trött? roade mig till 0500 imorse och gick upp till jobbet 0915, lovade mig i samma sekund att jag skulle gå hem och decka efter jobb. men gjorde jag det? är alldeles för rastlös för att sitta hemma och glo. blev en runda på stan och fika i hamnen istället på uteserveringen, äntligen sol! :) gjorde en impulsgrej och åkte ner till min syster i malmö. älskar att vara här, mysigaste! har lagat mat, druckit vin, snackat skit och tittat på trassel och love & other drogs. den senaste filmen var sjukt bra, jag blev kär, inte i någon av personerna (visst han är sjukt sexig), men jag blev helt kär i kärleken! haha. den kan fan vara bra ibland, men inget man ska blanda sig med. imorgon kommer pappsen också hit, vi ska tre ska luncha tillsammans innan jag åker tillbaka till helsingborg. är sååå sugen på att flytta till malmö, 40 minuter från vännerna i helsingborg bara? fan, jag borde göra det. hyra ut min lägenhet i andra hand. men vill flytta till en 2a isåfall. men palla bo själv i en 2a? fast palla bo med någon annan, är för mycket en ensam jävel och tycker om att ha min alone time! ;p gå naken, sjunga, dansa runt! haha. lets see! ska krypa ner under täcket nu och starta en ny film. sov gott!

            

åttonde februari

sitter på jobb och degar! har varit uppe i varv och sprungit omkring och fixat med allt? haha. varför blir jag så stressad, inte bra för mitt gamla hjärta. fan.. fyller snart 22 år? är man gammal då? vuxen och sånt trams? tänker inte bli det. jag är mogen ja! haha. satt uppe till ca fem imorse och tramsade, somnade som en sten och var cp trött när klockan ringde. skulle iväg och luncha med pappa, love him! världens bästa pappa :) blev en mysig fika på café viva med jennsan efteråt. tur man har sina vänner! världens finaste. nästa helg blir det en lugn helg, eller? har fan varit ute på stan varje helg sen nyår. var inte mitt löfte att börja ta det lugnare? haha. men det har varit sjukt roliga helger och det var värt varenda krona ;p förfest hos mig i fredags, impulsivt är alltid jävligt bra! förstår bara inte hur vi fick plats och varför inte granarna klagade? haha. personalfest i lördags, jag och cassi? haha. vi är två anställda, men gick in till granarna och sen kom semir och matte. dom andra mötte vi i stan! dansa heeela natten lång. man lever bara en gång så varför inte leva livet då? ska jobba vidare nu, verry najs. p&k.

andra februari

snart är mitt långa pass slut. har lust att gå hem och snygga till mig och sen dra till utposten eller bagatell? börjar 1000 imorgon men orkar inte sitta hemma, to boring. sneade igår och började ändra om hemma, slänga en massa och städa men musiken uppskruvad. märkte sen att klockan var 0130? jag förstår inte att mina grannar aldrig klagar? haha. i lördags morse var musiken i gång för fullt. tummen upp för dom! ;p haha. tittar på klockan var femte sekund och märker att tiden går så jävla sakta. ska städa undan snart, stod precis i köket och slängde runder! haha. så, upp med musiken! fan vilken najs onsdag det är! ;D

make my body pump'

.

destroy what destroys you'


Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0