i will love you til'the end of the time

att jag ska bli moster känns helt sjukt. även om jag står framför min syster, har handen på hennes mage och känner den lilla prinsessan sparka så känns det så overkligt. att där inne ligger världens finaste lilla fis! min lilla systerdotter. hon kommer bli så jävla fin, titta bara på hennes föräldrar liksom! världs snygga. och att min syster föder om 4 veckor, och är så sjukt jävla snygg fortfarande? jag hoppas jag är lika snygg som henne när jag ska föda. hon har gett mig hoppet om att man inte behöver se ut som en avdankad jävel bara för att man är hög gravid. jag är så glad för deras skull och jag vet att allt kommer gå jätte bra. lovar att göra allt jag kan för att hjälpa den lilla prinsessan med vad hon än behöver, vara där för henne alltid. ♥ älskar dig lilla hjärtat & längtar tills jag får hålla om dig!
 

<3

mitt fina hjärta.
 

tjugoåttone oktober

shit vad kallt det är ute .. har höjt alla elementen och ligger nerbäddad med täcke i soffan. bara tanken på att jag snart måste gå ut med Ludde gör att jag fryser mer! haha. Har städat hela lägenheten idag, sorterat bland räkningarna och lekt frisör. Klippte av lite av mitt hår + luggen! kände att jag behövde en förändring. snyggt blev det faktiskt! eller så tänker jag i fem minuter och sen ändrar jag mig men lugnar mig snabbt med att jag kan sätta upp den med klämmor eller något annat smart. nemas problemas! yäy. & igår var min fina syster här, hon sov över sen i fredags då pappa och patrik också kom på besök. god mat, skratt och massa wii spelande. :) anyway, vi var på valpträff igår och träffa luddes syskon och föräldrar! aw, en massa krambjörnar överallt och han var så jävla duktig!! min prins! efteråt besökte vi kaoset emporia! värre än malmöfestivalen! haha. deckade med en pizza efteråt. ;) riktigt bra lördag.
 
min nya frisyr! rööööööött är höst.
 

Tjugoförste oktober

Kom nyss in efter en lång promenad med Ludde. Jävlar vad fint det är ute! Helt orange/gult överallt! .. Och om två månader är det jul!!! Jag är en riktig vinter människa (utom att jag alltid fryser då). Älskar ljusen, stämningen, snön. Allt blir så mysigt då! :) Och för att inte förstöra denna julen med all stress så har jag redan börjat köpa julklappar. Ringer runt och hetsar folk om vad dom önskar sig! Haha. Och denna julen kommer det finnas en till liten fin människa i vår familj! <3 mosters älskling! Sjukt hur mycket man kan älska en person som inte är född än. Ska fortsätta med söndags myset nu!

åttonde oktober

fan vad jag ångrar att jag inte skriver oftare i min blogg .. men nu när man använder instagram och allt sånt så glömmer man bort bloggen, även om man läser andra bloggar dagligen! hänt sjukt mycket sen jag skrev senast, har bott i lägenheten ett bra tag nu och jag är helt kär, älskar att bo här! körde hem från helsingborg i lördags och fick en riktig hemkänsla på vägen! har inte haft det tidigare i någon av lägenheterna jag bott i. tror det handlar om att jag hela tiden vetat att snart, någon gång, så flyttar jag igen! detta är bara premilinärt. här tänkte vi stanna några år iaf, tills vi har barn och planerar att köpa hus. fan, vill ha barn innan jag är 26 år så nu får vi ligga i. ;) haha.
 
annars .. ludde har blivit sjukt stor! mitt lilla hjärta. valpkurs nästa! får så jävla dåligt samvete när vi lämnar bort honom eller är borta länge. tänk då när man får barn? kommer vara en sån jobbig jävla morsa! haha. och om sju veckor så blir jag moster! kan inte fatta det? har nog inte förstått det ännu. min syster och patrik kommer få ett så sjukt fint barn, jag bara vet det. annars rullar allt på, blir ledig i jul (hoppas jag..) och längtar redan! här hemma spelas jul musik. fråga på jobb om vi inte kunde sätta fram granen men fan i heller! haha. har redan börjat dricka julmust också. okeeeeeej jag vill ha jul typ nu! OCH OCH OCH hannah och björn har köpt hus och flyttar ner i början av november!! äntligen är hon där hon ska vara igen! okej, nu bor ju jag i malmö men det går snabbt att köra till helsingborg. :)
älskar min lilla familj! ♥

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0