tjugotredje april

detta har nog varit några av dom mysigaste dagarna på länge! :) .. . i torsdags myste jag och babe runt i stan med alexandra, köpte hem en massa gott och myste på balkongen! haha, lite vin blev det också och efter ett tag blev vi sugna på att träffa jennsan och alexandra. blev att vi förfestade hos en tjejkompis, fast vid 01.00 vandra vi hemåt, jag skulle jobba dagen efter och har börjat bli gammal! ;p pallar inte trycket, haha. & igår efter jobb körde vi hem till mamma och juan för att fira min morfar! hela släkten var där, blev massa mat och vin (igen!..) haha. massa sällskaps spel och mys i trädgården, älskar verkligen detta vädret! satt ute i trädgården med hela familjen sen när alla åkt hem. mamma tyckte det kändes så konstigt att vi blivit så stora, tre vuxna män i trädgården som var våra pojkvänner! haha, så jävla söt är hon. sen blev det bad och bastu time! jag är fan klen, klarar inte av värmen i bastun! haha. öppnade dörren hela tiden och hade mig! ;p och idag har vi lekt med lykke hela morgonen, hon var inte lika rädd för hampe idag, haha! lilla prinsessan.. nu ska jag jobba vidare, ikväll blir det grillning hos babe med några vänner! livet är najs för tillfället, jävligt najs! :) har massa bilder också men lägger upp de när jag kommer hem. ha en mysig lördag people!

.

var hemma hos mamma och myste för någon dag sedan.
träffade lilla prinsessan också! ♥ hon växer för snabbt..


jag och shanty


lilla prinsessan!


alltid lika roligt att se dom leka, glädje på hög nivå! haha.


sen solade vi och prata allmänt om livet haha

artonde april

jääävlar vad fint väder det är ute! satt och solade på min lunch :) kul att man jobbar 1000-2030 idag? och efter jobbet har jag tusen saker att fixa hemma. slutar tidigt imorgon och ledig på onsdag! :D då jävlar ska jag pressa i solen. ska bli varmare då än idag! wiho. babe kommer också hit imorgon och bor hos mig tills på lördag, mys! äntligen slipper jag sova själv, haha. sjukt trisst! är på sånt städ humör idag, har gått omkring och städat på jobb hela dagen. min chef kolla på mig och bara skrattade när jag låg på alla fyra! ;p kom även på att jag måste handla en resväska?! har ingen stor, och om jag känner mig själv rätt så kommer jag ha med mig för mycket saker till kroatien! haha. sen använder man knappt hälften! nu ska jag städa lite till..

sextonde april

varför var det så fint väder igår och iskallt idag? låg och solade med hannah i hennes trädgård halva eftermiddagen igår, fick faktiskt färg! tummen upp :) haha. åkte och träffa pappa nummer 2 och lykke också, bästa! fick sen sitta inne och jobba till 2030, sjukt trisst när alla var ute och grillade! haha. fast myste med malls på kvällen istället :) mycket tjejsnack! det behövs alltid. är på jobbet nu, slutar om ca 5 timmar. måste sen hem och fixa mig fort för jag ska på kalas (igen!..) hahaha. babes syster fyller 20 år idag och det ska firas! :) har saknat honom lite extra, har varit ifrån varandra några dagar nu. för jävla jobbigt! ;p haha. nu ska jag jobba! ha världens bästa lördag!

trettonde april

myser hemma i min soffa ikväll :) är så sugen på att göra något! längtar till juni, ska ha semster då! och fick veta hur mycket jag fick tillbaka på skatten idag, tänker shoppa en helt ny garderob så fort dom kommer in på kontot! ;) och åka utomlands! gud, längtar som en idiot efter resan! ligga och mysa på en strand, en drink i ena handen och en cigg i andra. med både familjen och babe! wiho. & det blev ju fest i helgen, och kalas med släkten! sjukt roligt :) vaknade med magrutor dagen efter av allt skratt, frågade hampe om jag fick adopter hans vänner, dom kunde bo med oss på madrasser på golvet så jävla roliga var dom i mellan åt! :p haha. han tyckte dessvärre inte om min idé. söndagen var bästa bakis dagen på länge, för det första var jag ledig, sen handla vi hem allt från läsk till juice och chokladdryck, låg och solade i trädgården och hade vattenkrig när vi skulle hjälpa hans mamma, haha. grilla på kvällen! fan kändes som den första sommar dagen! :D vill ha mer sånt nu. nu kallar duschen!









åttonde april

var tar all tid vägen? denna veckan har gått jättefort. babe har bott hos mig hela veckan och det kommer bli svårt sen när jag ska sova själv igen! haha :) blev mys hos malin i måndags, bio i malmö i tisdags med min syster och hennes sambo, fotboll hemma hos mathias i onsdags och malmö igen igår! överraskade min syster som fyllde 25 år :) ♥ händer något varje dag nu! haha, men sånt gillar vi. ikväll efter jobb blir jag upphämtad av hampe, så jag slipper ta tåget helt ensam, sjukt tråkigt! haha. ska hem till min syster och fixa med allt inför kalaset imorgon! ;D wiho. min första lediga helg nu sen i september typ? & måste säga grattis till en av mina bästa vänner! är sjukt glad för deras skull. ♥

tredje april

jag är helt slut! & har ett helt berg tvätt som väntar där hemma på mig. fan vilken rolig jävla söndag jag ska ha! ;D haha. somnade tidigt igår efter att jag grillat och myst med mina babes, årets första grillning! låg typ på marken efteråt och kved så ont jag hade i magen, åt fan för mycket! ;p haha. vaknade typ 12 idag, flyttade mig till soffan och somnade om. är på jobb nu, många som ska resa tror jag? trevliga danskar också! haha. de e naaaajs. min syster har kommit hem från thailand nu ;D wiho! ska städa nu, smek.

första april

nu är det över, nu får jag vänta ett helt år tills jag fyller år igen! lite synd, för jag älskar att fylla år! ;D haha. har haft några mysiga dagar hos babe. i onsdags firade vi mig lite, åkte till mobilia och handla, sen lagade vi egen pizza hemma. haha, vi två i köket samtidigt är kaos, slutar med att vi ligger på golvet och bråkar om vem som la på för mycket ost! hahaha. men blev imponerad av vårt resultat, hans familj också! ;p haha. på kvällen följde jag med på hans match, drog med min lilla kusin också så jag slapp sitta ensam. domarna var efterblivna, men man blir inte förvånad? haha. i torsdags när jag fyllde år så vaknade jag av massa pussar, frukost på sängen och presenter, då trivs jag! haha. mitt hjärta är bäst ibland ♥ mötte upp mamma och mormor på ikea i malmö, äntligen har jag fått det jag önskat till min lägenhet i evigheteeeeer. mamma och juan kommer och levererar de på lördag! mycket tjusigt :) följde med och inventerade på babes jobb sen på kvällen, att jag jobbade på min födelsedag var lite förvånat ;) men roligt med alla folk där, haha man skrattar mesta av tiden. tyvärr blev jag sjuk nu i natt så har mest spytt, gråtit och fryst. förstår inte varför jag alltid ska bli sjuk när jag är ledig? så jävla efterblivet. ikväll ska jag bara vila, försöka sova bort kvällen så jag är frisk imorgon :) & tack alla som grattade mig på min födelsedag!

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0