Första tanden!


Första tanden. ;) sjukt svårt att få på bild men ändåeeee.


23 år sedan! <3
Jag, Sara och pappa. 

2014-05-28

En dag med bästis! #malinochkian <3







I adore you. 




2014-05-26

Idag har vi firat luddes födelsedag! Han fick en mumsigt ben imorse och en promenix, men efter det var vi tvungna att köra och fixa med bilen. Besiktningen krånglar, något hade blivit fel men det är löst imorgon. :) äntligen!! Efteråt hämta vi upp födelsedagsvovven och körde till stranden. Det blåste lite idag men var jättevarmt i vattnet? Fattar inte de, brukar det vara såhär varmt redan nu? Skit kallt i Falsterbo men nu var vi i klagahamn. Myste någon timme där men körde sen hem till vår balkong som är bästaste! Lagade sen middag till mig och Ludde (ja idag fick han lyxmat). Var nyss ute en lång runda med Ludde, stanna i parken och myste på gräsmattan. Jag har blivit en sån jag-älskar-livet-känner-mig-så-harmonisk människa haha. High five för det! Nu ska jag sätta mig på balkongen och mysa. Pusshej!









Hipp hipp hurra!!

Grattis världens finaste hund på 2-årsdagen! <3 


Morsdag!

Idag har hela släkten varit i Söderåsens nationalpark och firat morsdag! Grattis till oss, vi är så sjukt bra! Skönt att det finns en dag då man firar det. ;) promenerade runt och där är super fint, börja tjata direkt om att jag ville åka dit igen, hahaha. Denna dag slutar mindre bra, är jättedålig så Hampe och Vincent tar hand om mig. Just nu är dom i köket och lagar soppa, ligger i sängen och stannar här. <3 















2014-05-24

Är hemma hos mamma och Juan nu, har det super mysigt! Har klippt gräset, grillat och tagit en promenad. Ligger och nattar Vincent nu, sen ska jag och mamma baka tårta till imorgon. :D woop woop! Kan man ha en bättre familj än mig? Neeeeeej. :) bästaste bästa! <3
















Morsdag!

Bakade en tårta till min mamma idag, hon är den finaste och bästa mamman i världen så det är hon värd! <3

I LOVE YOU!





2014-05-22

Idag när vi vakna så gick jag, Vincent och Ludde till parken och åt frulle. Så mysigt, tänker göra det varje morgon det är sol. Man vet aldrig när det vänder, eller jo imorgon ska det bli regn! Haha. ;p vi åkte iaf till stranden efteråt, blev en heldag där. Dom andra badade men jag och Vincent myste på filten istället. Jag är en riktig badkruka! ;p så sjukt kallt i svenskt vatten. Isåfall ska det vara super varmt i luften så man inte fryser när man badat klart. Sen körde vi hem till svärföräldrarna och lekte i trädgården och grilla. Vincent är så rolig, han har blivit så stor haha, han skrattar åt Ludde hela tiden, aw mina små hjärtan. <3 nu sover vår lilla älskling och vi andra tittar på film. Jag har köpt såna "goda ostar", tyckte det var en så bra idé i affären för jag tycker ju såååå mycket om ostar som luktar! Men nej, jag tycker inte alls om det, slicka bara på den ena osten för dom lukta så illa och nu känner jag mig jättesjuk! Hahaha. Jag hade ju planerat i mitt huvud att jag skulle äta dom och dricka lite vin men den idén kan jag slänga i väggen direkt! Håller mig till choklad. ;) 











2014-05-22

Detta har varit det skönaste dagen, sen det senast var det! När Vincent vaknat tog vi en promenad i parken med Ludde och det var jättemycket folk. Det var en förskoleklass som sjöng för alla föräldrar och syskon. Det var hur mysigt som helst! Gick och log som en fjant. Fick sån känsla som man vill spara, typ som man gärna hade vaknat med. Sen myste vi på balkongen. Jag älskar livet när det är såhär! Nu kom mitt andra hjärta hem från jobbet, Vincent har somnat i min famn så tänkte försöka lägga över honom i sin säng. :) god natt!


2014-05-22

Idag har det varit ännu varmare. Blev en sovmorgon idag då lillkillen var uppe sent igår då vi grilla hos Jonte. :) gick till parken och åt frulle, älskling var tvungen att köra till jobbet men vi stanna kvar. Ludde älskade att springa runt överallt, just där kan han vara lös för där är aldrig några folk och så är det inhängnat typ med buskar. Efter 3 timmar gick vi hem för jag stod inte ut längre! ;p haha! Det var så varmt. Vi chilla på balkongen istället, måste köpa ett parasol imorgon! Nu ska jag äta något snabbt innan Vincent vaknar. <3






2014-05-20

Älskar att det börjar bli varmt, blev ingen grillning men vi åt kvällsmat på balkongen. :) lilleman får sitta med i sin egen stol, haha gullunge! ;x imorgon blir det stranden så fort babe kommer hem från jobbet, wihoooo. Happy mum!






2014-05-20

Idag är det riktigt sommar väder! :D 23 grader varmt, så efter shoppingen på Emporia så körde vi till stranden. Tänkte att det kunde vara skönt men att vi aldrig skulle kunna bada, men det var varmt i vattnet, jättevarmt! Jag som har blivit en riktig badkruka tyckte det var skönt haha ;) Vincent fick ta sitt första dopp i svenskt vatten, har redan badat i Spanien ju, men han var lika nöjd ändå! Haha. ;p ikväll tänkte vi dra hem till Jonte och grilla, sen i sommar kan vi bada i deras pool, wihooo! ;D längtar redan! 




Sussar sött tillsammans. ;x 

2014-05-16

Massa bus med kusinen hemma hos mormor och moffi. Så sjukt skönt att det är varmare väder, vill ha sol hela tiden så vi kan mysa i trädgården. Sen i sommar får vi ha en liten pool, plus en hemma på balkongen haha. ;) jag har till och med klippt gräsmattan idag, fick riktiga sommar känslor! Woop woop! Grillat bockar vi av på listan också. ;) 














2014-05-13

Idag var det ett år sen vi fick reda på att vi skulle bli föräldrar, då vi plussa på stickan. <3 sjuk känsla! Minns att Hampe satt i soffan och jag börja gråta glädje tårar men blev även rädd. Tusen frågor snurra i huvudet så min syster fick lugna ner mig och svara på allt. Har haft stor glädje av henne under hela gradiviteten och även nu efteråt. :) sen tog vi en lång promenad med Ludde och prata om allt, vi fatta inte riktigt att det var på riktigt! Nu ett år senare är lilla snutten 4 månader, det finaste vi gjort! 


Vår stora kille

Det känns som att jag har känt dig.. alltid. Jag har sett ditt ansikte förut, men jag vet inte var. Kan det vara för att jag ser din pappa i dig. Ibland mig själv också. Det är en sån häftig känsla och det är då jag förstår att du är min, att vi skapat dig och du är det finaste som finns! När du först ler ditt snea leénde för att sen brista ut i världens största smile som gör att man vill knipa i dina små kinder och pussa dig överallt. Eller när du nyser och gör ifrån dig det sötaste ljudet efteråt. Att vakna på morgonen bredvid dig som ligger och ler mot än. Vad kan man mer be om? Du gör mig till den lyckligaste mamman i världen! Du har redan blivit så stor, idag fyller du 4 månader. Min stora kille! Man kan nog aldrig förklara sin kärlek för sitt barn, den är för stor. Men du ska veta att din mamma och pappa älskar dig väldigt mycket. 


Teneriffa dag 5

Vi vakna tidigt idag och myste framför en film i sängen. Sen kom mamma in, sa god morgon och massera mig. Det blev typ en liten morgonrutin vi hade på morgonen. AWSOME! haha. Alicia och Juan kom också sen, tänk om man hade kunnat vakna så varje morgon, underbart det hade varit! :) Sara berätta om en restaurang som dom ätit pannkakor på och vem vill inte ha pannkakor till frukost? Oh hell yeah! Dit ville vi så vi promenerade längst strandenpromenaden. Det var så skönt att Vincent tyckte om att åka i sin vagn, bara man fick in rätta gunget så funka de. ;) både han och Alicia slockna alltid ungefär samtidigt? Haha. Alltså varför äter man alltid pannkakor med sylt och grädde? Eller köttfärs och räkor? Jag beställde in en pannkaka med getost, spenat och honung. Fy helvete vad gott det var! Tänkte att jag ska ta något annorlunda och hej titta hur det gick! :D Haha. Ska lätt göras hemma. Dreglar nu typ. Vi shoppa lite på vägen tillbaka, prova några klänningar men dom satt som.. När tuttarna blir platta? Haha, inte snyggt iaf så shoppa bara saker till Vincent. Hitta en fin Musse handduk som man drar över huvudet till honom. :) när vi nästan var hemma så var vi så varma att jag ville ta av mig alla kläderna, ta upp Vincent, släppa vagnen och springa till närmaste pool eller hälla en hel vattenflaska över mig. Vi promenerade istället snabbt så vi slapp en pinsam incident. Senare på kvällen bestämde vi oss för att åka till Juans kusins restaurang. Godaste maten som finns och man åker alltid därifrån helt tyst för man kan inte prata då man är på gränsen till att spy så mätt man är. Det finns inget hejd, man bara trycker i sig! Min favorit är pimientos de padron som är typ gröna små paprikor som är stekta med masssssssa salt. Fast godare! Dö gott. Pizzan var också god, så mycket ost att det knappt fick plats på pizzan. Lycko känsla! Hahaha. Hemma i Sverige prata vi om att vi skulle göra massage på varandra vaaaaarje kväll men vi gjorde det bara 1 haha och det var när vi kom hem därifrån. Lagom runda och goa. ;) 

















Teneriffa dag 4

Idag ville vi bara chilla vid poolen. Var inte alls många folk när vi kom dit (fördelen med småbarn) så vi tog dom bästa platserna vid palmerna. Badade och plaska i barn poolen men sen gick jag och Vincent till den stora poolen. :) jag har alltid legat och stekt på solsemestern förr och det har resulterat i bränna och trött i huvudet på eftermiddagen. Men nu var det tusen gånger bättre för jag låg under parasollet hela tiden med Vincent, man orkade solen mycket längre då. Och min lilla fis hade det super najs! :) Han fick låna Alicias handduk med Mimmi, den var super bra för den blev som en jacka man drog över huvudet. Ville handla en likadan till Vincent. På kvällen gick vi och handla i affären, leta efter handduken men hitta ingen som jag gilla, lekte istället utanför mataffären på det lilla torget med alla bilar, bussar osv. Alicia provade alla! ;) på kvällen var jag inte helt ok så gick och la mig tidigare bredvid min prins. Det blev en slappedag, najs! :)



















2014-05-07

Var hemma hos pappa där vi blev bjudna på världens godaste hemmagjorda pizza. Jag dog lite när jag åt den! Måste lära mig att göra egen. Min pappa är bäst! <3 Vincent var på toppen humör och charmade oss hela kvällen med sina smile och skratt. Vår lilla skrutt, vad gjorde man innan du fanns?






2014-05-08

Nu har vi fått hem vår moffi från sjukhuset, wieeee. :) jag och Vincent stannar här tills imorgon så vi kan hjälpa till här hemma. <3 Ludde är överlycklig och vill nog stanna här ännu längre! ;p men imorgon ska vi åka hem till vårt hjärta, kommer några vänner så vi ska grilla och chilla. Myser i soffan nu men ska snart gå upp och lägga mig bredvid mitt lilla hjärta som redan sussar sött. Han somna tidigt ikväll så får se hur tidigt man går upp imorgon. ;) haha. Vincent fick smaka på morot idag, han titta på mig med minen som att vad fan gav du mig men såg lycklig ut direkt igen, haha. Han satt så fint i barnstolen :) får nog köpa en stol att ha hemma så han kan hänga med oss när vi äter. Så fort han växer! Tänk att han redan blir 4 månader på söndag. Vårt lilla hjärta! <3







2014-05-08

Vincent tyckte om att följa med och handla idag. ;)




2014-05-04



Du och din pappa gör mig till den lyckligaste på jorden! 

Valborgsmässoafton

Vi firade Valborg hemma hos svärföräldrarna i Tygelsjö. Jag och Johanna promenerade faktiskt dit, tog 1 timme och 38 minuter. Går inte jättefort när man har en liten kille med sig som är gnällig. Mitt lilla hjärta! <3 Hampe mötte oss där, sen grilla vi och myste innan vi gick och titta på elden. Jag bestämde då att jag varje år vill fira Valborg tillsammans med Vincent och titta på elden. Göra det till en tradition! :) När jag var liten så fira vi alltid med en några vänner till familjen och minns att det var mysigt, så vill göra likadant nu när jag har en egen familj. 





















Teneriffa dag 3

Vi bestämde att vi skulle åka till huvudstaden Santa Cruz en dag för shopping och mys när det var dåligare väder. Vi hade hört att det skulle bli molningt på tisdagen så vi tänkte att då åker vi. Packa in allt i bilen och körde 8 mil dit. :) woop woop! Haha en familje trip med vår familj är rolig. När vi till slut hittar ett parkeringshus där det står "libre" haha "fritt fram" så kunde vi hoppa ur bilen. Vi gick in på en marknad och handla jordgubbar, där fanns en massa häftiga saker som dom inte har hemma. Tänk att bo där, jag hade strosat runt på marknaden och tittat (kanske vågat handla en korv). Sen gick vi runt på stan hela dagen, stanna och luncha, fika, åt tapas och handla. :) det var super mysigt. Fick hem massa söta kläder till Vincent. Och Vincent fick en snuttis simba från lejonkungen av Sara! Han ligger och leker och myser med den, aw helt snuttig. <3 Vincent var över lycklig då han fick sitta i bärselen hela tiden hos sin moffi, men han tyckte inte om att gå in i affärerna haha han börja gråta direkt. Ingen shopping unge! ;p rätt lik sin pappa. När vi körde hem försökte jag och mamma göra allt för att Vincent skulle vara glad men han var så ledsen för att han inte fick komma upp. Vi sjöng och stoja, allt detta finns på film hahahah. 























Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0