valborg!

det blev ingen historia för mig idag, hade viktigare saker för mig som att shoppa med malin, fika och sitta på banken. jag säger bara det, fråga aldrig något på banken för då fastnar du i 30 minuter.. tro mig! men har äntligen blivit flyttad till helsingborgs bank plus att jag fick tillbaka mina pengar :) blir utgång ikväll, väldans rolet. är bara förbannad, hade planerat att ha min svarta klänning men den är borta ;s någon måste ha gjort inbrott? haha. för jag har verkligen letat överallt! äh, det får bli den brunguldiga ikväll. aldrig använt den så blir good! sitter bara och väntar på malin nu som är ute på super top secret uppdrag, ska lyssna på hej fest musik nu och fixa det sista. puss! . .... . . . föresten.. glad valborg! :D

30 april

sommar tider hej hej!
tiden har gått så sjukt snabbt, om tre veckor åker vi och om fem är skolan slut?! aldrig mer skola, känns knappt verkligt. kunde gå i shorts idag, härligt! hoppas det är lika bra väder imorgon. då blir det utgång med mina favoriter! :D ska bli roligt. fast kom på precis att jag inte packat min väska, lagt fram vinet eller någonting. borde kanske sätta igång snart? ;p

blev en tripp inom malin idag efter skolan, skulle hjälpa henne med håret. hoppas det blev snyggis. hann inte se det riktigt torkat, var tvungen att gå hem, pappa väntade utanför. får se henne imorgon! :D borde gå och fixa med allt nu, har ingen aning om vad jag lagt min klänning.. hm.. godnatt!

                                      

.

image918

hif - mff

idag spelar helsingborg mot malmö. jag älskar när det spelas fotboll på olympia,
speciellt när det är fint väder. man hör dom skrika mitt över på andra sidan gatan. jag behöver
egentligen inte gå på matcherna för jag hör varje gång det blir mål plus att jag kan se dem på läktaren.
ska göra mig redo vid fönstret snart och köra vågen med de andra! helsingborg vinner idag! :D
image917

28 april

kom precis hem, har varit ute med semir, jennie & rabih. dem kom och hämtade mig på skolan ;p awe. blev att vi stannade på parkeringen för semir skulle på ett "snabbt möte" som tog 40 minuter? haha. äh. jag och rabih hade roligt med hans mobil och högtalare, haha. dom måste ha trott att vi var dumma i huvudet! :p åkte senare till mc'donalds, min och jennies mage vända på sig hela tiden. när vi står i kön kommer 20 poliser in, holy makarony säger jag bara. ibland vill man bara kissa på sig! haha. 

ska berätta två helt sanna historier nu, inget ljug alls..
det var en kille som var på semester och så började han få ont det ena örat. när han kom tillbaka till sverige fick han penselin men det hjälpte inte. när han kom till sjukhuset igen så kom flera doktorer för att titta. han fick då veta att en spindel hade krypit in i hans öra på semestern och lagt ägg och att det nu kryllade av spindlar innanför hans hy i ansiktet!! FATTAR NI?! när dom öppnade sidan av ansiktet, där under örat så sprang det jättemånga spindlar. detta är helt sant. jennies något som hade detta. ääääckligt.

sen var det en gång en tjej som var på semester och så bet en mygga henne i huvudet. det började svullna och till sist blev bulan enorm, jag menar enorm! när hon kom hem till sverige och gick till doktorn så fick hon veta att myggan hade sprutat in ett larvägg i huvudet på henne som hade vuxit. dom hade dragit ut en stor mask ur huvudet på henne. förstår ni hur jävla snuskigt? jag får rysningar när jag tänker på det. sitter och kliar mig överallt precis som att det finns småkryp! arrh.

                                                 

      

image908

http://youtube.com/watch?v=rP3qL4UG1TI

       

image907
det blev en pizzakväll i alla fall. ingen i familjen orkade laga mat, fast jag ska inte klaga ;) visserligen är jag blond, men idag var jag det nog på riktigt. pappa bad mig om numret till la pizza och jag bara ja här är numret. efter fem gånger frågade han vad det var för jävla nummer eftersom det inte gick att ringa. tittade lite extra noga då och märkte att jag gett honom deras postnummer, haha ;p tröga är vi alla någon gång. tjejerna gick ner och fikade idag men jag fick stanna hemma, var tvungen att titta på en två timmars lång film som är till skolan. visst låter det jobbigt? :p haha. både jag och agnetha fastnade i den... jättebra!

ska lägga mig i badkaret nu och försöka plugga. konstigt nog brukar jag plugga i badkaret om jag då inte somnar. händer lätt! ;p har i alla fall fixat biljetterna till på torsdag nu! wiho. någon mer som ska dit?


.

i always needed time on my own and i never thought i'd need you there when i cry.
and the days feel like years when I'm alone, do you see how much i need you right now?
the words i need to hear to always get me through the day and make it ok.

27 april

igår blev det mys med jasmine, hedda och adam. grillade och tittade på tv :) det brukar kännas konstigt att träffa gamla vänner, precis som att man inte har något att prata om men jasmine har man alltid något att säga till ;p en riktig bebis helg har det varit. i fredags träffade man nova och igår hedda. annars har det varit lungt för min del. känns onödigt att gå ut nu, har knappt några pengar och det är mycket fest nästa vecka! älskar den här tiden, studenterna är i centrum hela tiden tycker jag! :D 

                                 image905 image906

:D:D

jag trodde marvin hade åkt ut ur so you think you can dance
men ser nu på reprisen att han är kvar! :D YES. <3

image903

26 april

godmorgon! :D ni mår säkert inte så bra idag, iaf inte om ni var ute. jag däremot mår som en pärla! :D kom nyss hem, blev att jag sov över hos malin igår. det var meningen att vi skulle titta på beck filmer men istället blev det mat, talang, berg flyttar in och sen balkongen hela kvällen! ;p haha. jättemysigt <3 man borde göra sånt oftare! hon bor ju bara 10 minuter ifrån mig, både hos mamma och pappa!

idag ska jag åka ut till min mamma. jasmine, adam & heda kommer till mig :) vi ska ha myskväll. denna helgen blir en stor bebis helg! ;p haha. men ingen mig emot. dom är sötisar! ska göra frukost nu och titta på en ny beck film pappa lämnade till mig. blir inget dunkers ikväll, biljetterna är slut eller vad dom yrade om :/ puss.

          
        

studenten!

nu gick mitt kära nörd besök hem, mycket trevligt :) haha. ska försöka städa mitt rum, än så länge ligger alla kläder vikta på min säng. en bit på vägen i alla fall ;p fick veta hur man bokar balbiljetten nu, verry good. mamma lovade att hon fixar det imorgon! wiho. får ont i magen när inte allting är klart. nu är det bara studentpasset jag måste handla! är lite seg med allting tycker jag. bara resan som planerades i tid, haha. kläder har jag fixat också, skorna kom igår. måste bara hämta dom och klänningen är nu färdig! :D och solen skiner. man ska fan inte klaga! :D ska ringa en vännina nu. puss&smek!

2/6 MÅNDAG: Wallmans Salonger första gången någonsin för dig som är STUDENT! 23-04
Studentpasset ger dig 50kr entré.

3/6 TISDAG: Hamnkrogen 16.00- 21.00! Party dj på plats, Studentpasset ger dig 25:an

3/6 EFTERFEST: S/S SWEA 21.00- 03.00 Studentpasset ger dig 50:- i entré!

4/6 ONSDAG: Olympia Bowling kl 16-sent! Studentpasset ger dig bowling för 25kr samt 25:an i baren!

25 april

image892när du minst anar det så dyker töntens ledare upp vid din dörr. tror att han ska få varm choklad och ett varmt välkommande! jag har mina planer.. har inte bestämt mig för om jag ska vara snäll som en ängel eller elak som en djävul. det får vi se om 10 minuter när det knackar.

sov hemma hos sanja igår :) mysigt. "vi ska lägga oss tidigt och jag kommer dra dig upp ur sängen petra" var ungefär så sanja sa, men klockan halv nio låg hon fortfarande och små snarkade ;p sötis! ikväll blir det soft dag :) ska hyra film och laga mat. men nu ringer tönten och säger att han gått vilse på kärnan, att man måste göra allt? ska ut och leta nu, haha! puss.

BALEN?!

är det någon männsklig varelse som vet var man beställer biljetter till balen?!
börjar bli lite panik nu, snälla hjälp?

.

jacobsen's sisters goes wild!

image891

24 april

hejhej :)
sitter hemma hos min syster nu, vi har rensat hela hennes garderob. fick jättemånga fina kläder! :D plus väskor. tackar vi stort för! ska hem till mormor snart, släktmiddag där idag! wiho. har inte behövt laga mat på två dagar nu. igår var det kalas hemma hos mathias och idag är det hos mormor. feta plus poäng! imorgon ska jag träffa jasmine, om det inte blir på lördag :) vi ska passa heda. nu ska jag vara social!

någon som vet något om festen på dunkers nu på lördag? tell me! viktigt! :)

image890

23 april

har egentligen lite bråttom ner i stan nu. det är fika time idag också! :) orkar inte sitta inne i detta vädret. nationella provet gick endå bra, trodde det skulle gå åt helvete ett tag men det fixade sig. tur som fan det! ikväll blir det middag hemma hos mathias. han fyller år.. wiho! jag och min syster satt och pratade innan om vi skulle äta innan också? haha. ja, för tänk så är inte maten god där.. men jag har alltid ätit som en häst där så tror icke som nicke det. måste skynda mig nu! :) ha det bra.

image887
hipp hipp hurra för mathias! :D

23 april

önska mig lycka till idag.
tummarna upp! :D

22 april

holy makarony, åh.. har saknat det ordet. gött kött mannen. fast då brukar lärarna snea mig och det är nog inte så bra! ;p haha. imorgon är det nationella prov i svenska b.. från 08.30 - 13.30. kan ju inte säga att jag är överlycklig, jag fattar liksom noll? när andra snackar om det så ser jag ut som ett jävla frågetecken. orka nationella prov? längtar efter att få resa bort mer och mer. drygt tre veckor kvar bara! :)

stack till ih efter skolan och mötte jennie, sanela, sandra & sanja. tittade på dans och stack sedan hem. jag lökade som en jävla lök. riktigt varmt idag. men vem klagar? :D gick till mezo för att fika. jag förstår inte varför dom har uteserveringen i skuggan? eller fan vad klagande. var förbannad igår för personalen betedde sig som idioter. oh holy moses. hahaha. jag är för trött. ska lägga mig nu.. klockan är bara 22.58? vad fan.. nu gäspade jag stort också. betyder att jag ska sova. hoppas ni får en jävla bra dag imorgon för det ska jag ha! smek. . .. ...  .  . . varför ställer ni frågan när ni inte ens bryr er? sug med er era idioter.

image886

21 april

kom nyss hem och jag kan inte sluta att sitta och le, småflinar hela tiden som att jag vore tre år gammal. har varit ledig idag och vädret har varit det bääästa på länge! :) jennie kom hem till mig efter skolan, vi skulle egentligen gått ut men det tog oss tre timmar att lyfta på rövarna. fikade på mezo i ungefär 4 timmar, jättemysigt :) sanela var också med och rabih, saleh oh zeidan lite. man ska inte klaga en dag som denna men vissa av dem som arbetar på mezo borde få sparken, blev riktigt irriterad på en av dem, han är alltid sur :/ orka? hahahaha jennies kommentar "asså jag vill handla en läsk men hur hade det sett ut?" hon är så jävla trög. ni hänger nog inte med i svängarna, inte jag heller riktigt. men ska ringa hannah nu, hon är hemma från berlin! :D wiho. bara tre veckor nu tills vi åker från sverige, kan inte sluta le när jag tänker på det! pappa snarkar på soffan, ska gå och klämma på hans näsa. blir ih imorgon med tjejerna, ska bli roligt att se det faktiskt. 15.00, be there. föresten, låt inte titanic sjunka, haha. godnatt!

image878

.

image877pretty women . . .

jag började nästan gråta när jag tittade på pretty women. den filmen är en riktig klassiker. när jag hörde att en av mina vänner inte sett den så blev jag nästan sur, för vilken idiot missar filmen pretty women?! måste se till att köpa filmen. hvs är inte så modernt längre, haha. ska vandra runt sen och tvinga alla jag känner att se den!

nu spelar min jävla granne elgitarr igen med bas! jag vet inte om han är efterbliven eller bara dum i huvudet, men något fel är det. okej att folk gör nattmat för att somna, tar en cigg eller lyssar på ipod men vem fan spelar elgitarr innan sängdags?! har lust att ställa mig utanför hans dörr och sjunga pretty women högt som fan medan jag samtidigt plingar på hans dörr i takt till refrängen. sug på den min kära granne!


wow! pretty woman, walking down the street.
pretty woman, the kind Id like to meet. pretty woman,
I dont believe you it must be true,  no one could
look as good as you. mercy! pretty woman wont you
pardon me and pretty woman I couldnt help but see.
pretty woman, oh you look lovely as you could be, 
are you lonely just lik me






20 april

idag är det lördag för mig, och nej jag är inte dum i huvudet för det är faktiskt söndag men jag har studiedag imorgon och ingen vill göra något för mina kära vänner har skola imorgon, hipp hipp hurra för dem! ;p have fun, hähä. men ska nog kunna roa mig, har inte varit något problem tidigare. idag har jag turat med mig familj, väldigt mysigt.  mamma och juan hade köpt presenter från spanien, aaaaawe. sötisar! sitter och lyssnar igenom gamla låtar, rätt bra faktiskt. minnen sen man var yngre kommer upp. anyway, ska nog starta en film nu och mysa framför soffan. sovgott! .. . .... . . oh batteggooooa.

image874

18 april

sitter och lyssnar på låten som är gjord till engla. jättefin! räddslan av att någon i ens liv ska försvinna kommer fram när något sånt här händer. man tar sina nära för givet, tror att dem ska finnas där varje morgon när man vaknar. men det är inte så enkelt att förstå, ingen i mina nära har gått bort, någonsin..

skolan var tråkig idag, hade bara en lektion. även om jag hade sovmorgon till elva så blev jag väckt klockan 09.00, fick inte så glada nyheter, men det kommer fixa sig nästa gång. åkte hem till malin efter skolan, lovat att färga hennes hår. många som blir blondiner nu tycker jag ;) snyggt. skulle egentligen blivit fika idag men allt segade sig så jag åkte hem och tittade på so you think you can dance. en fråga! är marvin ute ur spelet?! ;s för isåfall har jag missat ett avsnitt.. eller har dom delat upp det? :o

r.i.p



det var första gången engla fick cykla ensam hem från fotbollsplanen.
hennes mamma ville ha kontakt med henne var tionde minut genom
mobilen så att inget hände henne. det sista engla sa var: jag är snart
hemma..
men hon kom aldrig hem igen. engla hade ringt hennes mamma,
men hon missade samtalet. hennes mamma ringde upp henne direkt,
kanske bara 30 sekunder efter att hon ringt. men engla svarade inte..
hon åkte ut för att leta efter engla, larmade polisen och 200 frivilliga
personer åkte ut och letare efter den försvunna engla. timmar, dagar gick
och hon har varit borta i en vecka. igår, söndagen den 13 april
hittades engla nergrävd, dödad av en man på 42 år. detta var inte den
första personen han dödat.. rip engla!

16 april

image873hellu! :)
flyttade hem tillbaka till mina kära fader idag. det är sig likt, lite dammigare kanske. hade bara en lektion idag, sjukt skönt. åkte hem till malin och nova och deras fina lägenhet. hade inte sett den innan men sjukt fin blir den nu när dom renoverar! :D jennie kom också, hihi. malins mamma köpte pizza till oss alla, niger och bugar vi för! ;p nova har verkligen blivit stor, synd att jag inte har min sladd hos pappa för jag har världens coolaste bilder på min mobil! haha. hon blir mer och mer lik malin tycker jag. imorgon vet jag inte vad som händer.. ska nog träffa malin och sen kanske en fika på stan? hoppas det är sol!! ska hålla tummarna från klockan 14.00-15.00!! :D

anyway, ska titta på tretton nu.. glömde det igår! åh, jag saknar att sova  med bonzo. jag har inte bott ensam på nästan 2 veckor och nu helt plötsligt jätteensam. ska åka till mamma snart, saknar henne och juan! <3 sovmorgon till tolv imorgon ;) godnatt! puss&smek.

.

for you darling



you said it wasn't
gonna be like it was before
then it happened again
thought it would be for real this time
so now what do i do
now, that i know that we're through


15 april

jag är jätteglad! jag vet inte vad det är med mig och mina kvällar, men jag är alltid glad vid denna tiden. är helt varm om kinderna. desperade housewives var lika bra som innan! :D imorgon ska jag gå upp halv sex, känns inte lika frestande att sitta kvar vid datorn då.. ska ringa en vän nu och sen försöka somna till en film. visstfan, har läxa.. där försvann min glada min ;p föresten, hehe är det absolut värsta och fulaste ord som någonsin uppfunnits! kan inte alla lägga av med att skriva sitt jävla hehe! godnatt!

.

I can't sleep at all
going crazy my heart is breaking
trying to get throught this
don't know how I'll do this

15 april

image872finns det inte något mer underbart än att ha sovmorgon till klockan elva och sen bli väckt klockan 8 för att en kär vän inte har sovmorgon och väldigt tråkigt? det är sånna dagar man bara vill dra sig själv i håret för att man inte satte mobilen på ljudlös!! haha. jag överlevde, som ni märker. idag börjar desperate hosuewives och det är två avsnitt på samma dag! :D wiho! åh, lyxdag! :)

sista dagen jag bor i byn idag, imorgon flyttar jag tillbaka till helsingborg, kommer sakna min älskling.. men ska bli kul att träffa mamma och pappa juan igen. en liten bonus är ju att juan har med sin syster hem som ska bo hos oss i två veckor! :D jag förstår bara inte hur jag ska kunna ta mig till skolan imorgon med tre stora resväskor, buss desutom? hm. jag brukar få frågan om jag ska flytta när jag kommer till skolan, brukar ibland köra på min stora rulleväska, men som sagt man måste få med sig allt nödvänigt var man än ska ;p haha. det där med praktiskt är en helt annan sak.

jag tänker inte avsölja min avundsjuka för att ni har legat på en strand och latat er i två veckor, absolut inte. jag har haft det så trevligt.. roligt.. spännande.. jag ljuger. jag vill ha hem min mamma och pappa nu! <3 ... .. ... don't talk about stuffs you don't know.

14 april

jag skrev nyss ett inlägg om hur glad jag var idag och om hur bra humör jag var på. skrev om min otroligt spännande dag och alla smaskiga detaljer och vem jag skulle ringa och tracka med mitt glada humör. men tror ni att bloggen publicerade det?! nej, verkligen inte för bloggen är dum i huvudet.. nu är jag inte alls lika glad längre och inte alls på samma glada humör. ska äta chips nu och deppa ihop framför tv:n.. smek!

13 april

image871jag kan inte somna och bara tanken på att jag ska vakna halv sex imorgon bitti gör mig förbannad, och inte har jag tränat på läxan. tummen upp för mig? eller inte.. längtar tills vi reser iväg! :D tänker på det mer och mer nu, har redan börjat handla saker, mest små saker, men som jag nämnt tidigare så är jag en planerare! ;p och jo, jag lovade ju att sluta med det men det gick inte som planerat.. fan.. ännu mer planer. jag hade kunnat planera upp hela mitt liv, kanske inte här i bloggen men endå, känns som jag vet var jag sitter om 30 år. kanske inte så roligt men vadå, gäller att vara på den säkra sidan hahaha :D

tittade nyss på 40 years virgin som gick på trean. hahah, snacka om min humor, visst den brukar vara lite grovare men detta var riktigt roligt. plus poäng till den filmen. min hund tittade som en idiot på mig när jag skrattade så mycket att jag lagt mig nedanför soffan ;p haha.. inget överdrivande nu faktiskt. ett måste är att ni ser den.. SE DEN! :)

ska ringa min vännina jennie nu och sen min vän nummer 2. har nog inte somnat en endå gång denna veckan utan att pratat med dem först, låter jätte frestande, eller hur? hahaha. godnatt! :x

det exploderade!

image870
jag har varit livrädd hela dagen. om man är ensam i ett hus och det är helt mörkt så inbillar sig dumma saker. jag har skrämt upp mig ordentligt hela dagen iaf. så när jag satt på övervåningen så hör jag något som en explosion, golvet skakade. jag trodde på fullaste allvar att jag skulle dö. sprang ner i källaren och tittade.. då hade tvättmaskin trillat rakt ner i golvet, och ni vet hur tung en sån är. den hade skakat så mycket att den hade flygit i golvet. men dumma jag trodde det var något värre, tur att det bara var den, eller bara och bara.. mamma blir nog inte glad när hon kommer hem från semestern. på tal om tvättmaskiner, jag tvättade för första gången idag och jag kan väll inte skryta med att jag lyckades? på något sätt blev min vit och svarta tröja grå.. den var mest svart så trodde jag kunde köra den med det men ickesånicke. skitsamma, det blev ganska snygg ändå ;p ska se en film till nu, godnatt!

i don't know whats happening. i'm confused. why do they all call me at the same time? i spent a long time to forget and now they just turn up. once in time they broked me down. should i think about it or just give them a new chans? or maybee i will play the game this time and give them what they deserve.

12 april

image866jag blev precis klart med arbetet i religon, så jävlarn skönt och yes jag erkänner att jag är en nörd i brillor sometimes.. men, jag är cool and that's it :D slänge min allmernacka, kändes som att jag planerade in för mycket så om jag inte skriver in det så glömmer jag det och då har jag iaf inte panik. väldigt dumt gjort, slår vad om att jag kommer hämta den snart från papperskorgen.. bara för att titta liteeee. ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog titta på filmen intolerable cruelty. jag måste se alla filmer folk nämner, ligger annars och grubblar på det. känner mig en aning cp just nu som bara ens berättar det för er haha :p jag är helt frisk och normal! oftast.. mina vänner brukar inte hålla med mig där men det går vi inte in på nu ;p haha! ska gå en runda med bonzo nu, han ligger och grymtar som en gris haha. lite synd om honom :) bye bye bye!
föresten, grattis på födelsedagen morfar! <3

could the butterflies mean something otherwise?

11 april

image864idag skulle jag städa, tvätta, plugga och vara allmänt duktig. gick inte riktigt som planerat.. har iaf lagt ner kläderna i trappar och satt in disken i diskmaskinen men inte orkat komma längre. pluggande ska vi inte ens prata om :p haha. tar det imorgon, yeah!

pratar med jennie nu i telefon, behövde lite girltalk för det är helt skrämmande att vara själv hemma, kanske för att det är lördag? ;p pappa kommer imorgon med lite saker till mig, han är min favorit pappa. inte för att jag har så många? men ändå :p imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får se vad som mer händer :)

fick mina studentsaker idag!! :DD hela köret! riktigt lyckig! wiho. har provat allt ungefär 20 gånger, frisyrer och allt. tror det kommer bli riktigt bra om jag bara lägger upp klänningen :) måste fixa saker inför balen också, är helt segt med allting! stupied me! loggar nu, godnatt! :x

studenten!

FÖR JAG SKA TA STUDEEEENTEN! :D

image858image861

10 april

image855
so you think you can dance gick marvin vidare! skrek så högt att bonzo hoppade till och blev jätteglad! hoppas han vinner alltihopa, detta handlar ju absolut inte om att han är en aning för snygg utan helt och håller på hur han dansar hahaha. smaken är som baken, delad som min kära mormor brukar säga. bra program i alla fall! :)

ett tips, ät aldrig på välas graffiti, iaf inte bakpotatis. äckligaste jag har ätit på länge, och om jag inte ens äter upp maten så är det något jävligt fel, haha. hannah fick inte ens någon dressing, förstår ni nu hur katastofalt detta är?! hahahaha. liv och död.  ett plus är att det var fint väder! har legat där ute jättelänge med min älskling.

i helgen händer det inte ett dugg. har jättemycket läxor, prov och inlämnings uppgifter till nästa vecka så det blir väll att man sitter hemma. kul? :/ fast jag måste ändå passa bonzo, den sötisen! jag har blivit helt kär i honom, kommer inte vilja flytta hem till pappa igen! haha. får se hur jag gör! :) i have no idea! anyway, ska gå och duscha nu och sen sova. godnatt! smeeeek.

.

tack, den blir bra.

svenska boy är the shit

"svenska boys are the shit liksom, de har liten rumpa som är ett plus när man ska stå i kö, de städar på arbetet och de gör vad en kvinna vill när det är pappalediga" hahaha. tittade nyss på sverige pussas och kramas. den som har kommit på hela grejen med det programet är ett geni, vet verkligen hur man underhåller mig en onsdag!

sitter här och knarkar låten Q - whats love like, när jag väll är kär i en låt så lyssnar jag tills jag aldrig mer vill ha med den att göra! inte så smart direkt men jag är som jag är. tänkte gå och duscha och sen sova. känns som alla är lite sega idag? är jättesur med, min utelampa har gått sönder så det är skit mörkt där ute nu, läskigt! får be någon händig jävel komma hit och laga den.

image850
tack för en rolig kväll tjejer! <3



top model 9 är riktigt bra, sitter fastklistrad varje onsdag klockan 21.00.
dom gjorde en video idag med enrique iglesias, snygging!
mina favoriter är lisa och salisha!

image851
image852

video med enrique iglesias

9 april



var uppe med jävla tuppen idag! :D klockan halv sex steg jag upp! och när jag kommer till skolan har jag bara en lektion? kändes ju inte så lönt. fick ledigt nu på eftermiddagen, de kan vara snälla dom jävlarna när dom bara vill ;p fick springa ner till stan efter skolan, hade glömt att lämna tillbaka en sak på glitter och idag var det sista chansen. även om jag har haft 2 veckor på mig så gör jag det i sista sekunden. klapp på axeln! haha. åkte och stor handlade, mitt kylskåp behövde fyllas på och nu vill jag bara gå ner och små äta av allting!! :D wiho, älskar sånt. borde kanske sätta igång och plugga? har inlämnings uppgift till tisdag tror jag? ikväll är det sverige pussas och kramas + top model 9. älskar onsdagar! :D

.

inte den bästa låten kelis har gjort,
men den känns skön att lyssna på när man är förbannad.

.

what do you mean when you say you in love and you you can't hang around with the girls?
but it seems that your growing dependent on another person, gettin' sick of love sons like ne-yo.

i seen it in the movies, i've read it in the books, cameras all around me everywhere i look. and every other weekend i go out, i see everybody holding hands in town. and all off my friends they're not around. they're probably holding their boy right now.. and i wanna know.. i wanna know what loves like. i never really been in love like romeo and juliet.. cupid doesn't know me yet. could the butterflies mean something otherwise?




jag är trött på hur du hanterar skiten.
tro inte att jag kommer stå där i slutet och hålla din hand.



var ute innan med hannah på en lång promenad tillsammans med bonzo,
han drar i en så man flyger åt helvete. men skönt var det :) har tittat på
so you think you can dance och pratar med x. ska ner och mysa framför tv:n nu.

image849

8 april

Godmorgon! :)
idag har jag ledigt från skolan och vet ni när smarthuet går upp? klockan nio. but a man gotta do what a man gotta do. har sappat igenom alla kanaler nu och det enda som finns är vi-lurar-er-på-pengar-RING-program! uh, tråkigt. idag vet jag inte vad jag ska göra, måste iaf tvätta, fixa disken, städa, plugga och vara vuxen. yes, min uppgift idag! pratade med hannah innan om det här med att rädda världen.. något som jag missuppfattade helt! hahaha.
image844


mina sömnproblem sen i söndagsnatt räddades av jennie, när man inte vill umgås med sin skugga hela dagarna så kommer hon :) var och handlade gottit, hon i affären bara tittade på mig och sa "oj, du ska verkligen gotta dig?!" haha, snabbt som fan la jag till "nej, jennie ska också ha!". dom i affären får ju inte tro att jag är den glupskaste människa här! men nu blev det så iaf, för jag och jennie somnade skit tidigt igår utan att ha rört ett dugg. bonzo tror dessutom att jennie är hans hona, han släpper henne inte en sekund haha. detaljerna behöver vi inte gå in på ;p

image845
image847
image848

7 april

oh vilken underbar morgon.. vilken underbar dag!
kan börja inlägget med att säga grattis till min syster! :D happy birthday to you! <3 kom aldrig upp till skolan imorse, har inte kunnat sova på hela natten. kul? min lärare som redan klagar. nejdå på filborna får ni aldrig vara sjuka, då kan något hemskt hända en. måste vara ärlig och säga att det var läskigt att vara i huset själv för första gången, inbillade mig en massa saker hahaha jättetrög. min bror visade mig innan hur man ser hur många sms man har skickat, jag har skickat 6564.. det är ungefär lika mycket med att man har inget liv! haha. intressesmurfarna hoppar av nyfikenhet! oh med känsla! :D imorgon är man ledig, rätt soft. vi på filborna ska jobba ihop lite pengar, vad väljer man.. arbeta en hel dag och få 100kr eller gå till skolan? jag remixar det och skiter i både jobb och skola och ger dom 100kr direkt från plånboken ;p haha. nu ska jag gå ner innan min vovve snear på mig och min nördhet, adjö!

                
                                                               man kan aldrig tröttna på akon.. åh..

6 april

igår var det en väldigt lärorik kväll, fick bäkreftelse på sånt jag inte vetat om innan. gracias, tror jag? åkte och storhandlade med pappa och agnetha. behövde mat, fyfan vad jobbigt det kan vara att handla, man kan inte bara slänga i vad man vill ;p jennie kom till mig sen på kvällen, tittade på sing a long och sånt trams, sen en film jennie hade hyrt till oss, sötis :) fick besked om lite fler vänner som skulle komma, fyra timmar senare springer fyra personer in i mitt vardagsrum, en hoppar i soffan och två gömmer sig i sovrummet, oj.. jag glömde berätta att jag har en hund? hahahahaha, skit roligt. dom var jätterädda och bonzo som bara är en valp? HEHE, en stor valp. tack iaf för kvällen <3 roligt hade jag. smek!

           

6 april

ändrade planer inför ikväll, blir inte att min syster och henne lilla gäng kommer till mig ikväll. får se vad jag nu ska göra? kanske bara slappa framför tv:n? jag har faktiskt inte en aning riktigt nu. och klockan är bara 11.40 så man kan inte riktigt planera något nu? haha. pappa kommer snart och hämtar mig :) hoppas vi kör och handlar mat, annars sitter jag där tills på måndag utan en mumsbit, jag döööör hellre haha. måste ta på mig strumpor nu, från och med idag är jag ensamstående! tänk er det! smekhej!

.

image837

hemma igen

nu har man kommit hem från stan, en jävla tur att min fixade skjuts hem, jennie har sin egna lilla chaufför! ;p denna kvällen var, rolig, konstig, spännande, konstig haha. stod i kö hur jävla länge som helst, har aldrig varit med om det innan. men en sak folk, gå inte till tivoli nyktra haha, gör inte samma misstag.. drick er jävligt berusade så har ni en säker biljett till både dansande och roligheter! :p träffade xxx och hela köret där inne, trevligt värre. man kanske skulle städa, laga mat och ha sig nu? jag är riktigt spidad haha. hörs imorgon när jag blivit människa igen, ska se kniven i hjärtat nu.... hur kan du ens kalla dig darling?

image836

hej fest!

nu har alla mina vänninor fått fingrarna ur röven och är på väg hit! :) blir lite förfest hemma hos mig och sen vidare ner i stan. känns som evigheter sen jag var ute! får bara inte bli som det brukar, att jag springer ifrån alla och yrar runt som en höna på stan ;p hahaha. ja, det brukar bli så. ska sätta gps på mig själv! imorgon åker jag hem till mamma, dom åker ju på semester inatt så nu ska jag vara duktig och bo själv i ett stort hus? jag är van vid våran lägenhet, men vad gör man inte för sin prins? :D blir mys där imorgon med min syster och hennes vänner. nej, nu måste jag skynda mig med det sista innan dom kommer, smek!


image834

5 april

hellu :)
fredag fredag freeedag, älskar det. sov tre timmar inatt typ och sen när jag kommer till skolan så har vi inte någon jävla lektion?! skulle göra ngt skit litet bara. åkte hem direkt och somnade på soffan. missade helt att jennie varit här och bankat på dörren! :p haha. det blir nog utgång ikväll, jag kan inte riktigt bestämma mig! :/ men de flesta av mina vänninor är inte riktigt på g, så får se hur det blir med den saken. annars, någon som vet något roligt ikväll? :)

image832

.

tack gode gud för att vi har yttrandefrihet i sverige...
CAROLA ÄR EN KRISTEN BIATCH!

4 april

känns som att jag har tagit ett happypiller! :D är väldigt glad och hela kroppen är uppe i varv. hannah hämtade mig imorse, vi var tvugna att planera inför redovisningen, gick jättebra! ;D morten berömde oss och hela köret. lyckat! jennie kom också och lyssnade, haha. åkte sen ner till stan, jennie skulle ha en ny mobil för något handikapp snodde den förra! tittade på lite balklänningar och softade vidare i stan. stod där som några idioter för vi var panka, slutade med att vi fick gå hem till olympia. i backen djurade en 50 åring förbi oss hahaha. sitter här nu med min syster, ikväll är det restaurang för både jag, syrran & brossan har fyllt år, eller dom två nördarna fyller år nu snart. sen ikväll ska jag antagligen hem till jennie och softa, blir nog att jag sover där. vad som händer imorgon? ingen aning. säg till om ni vet något roligt! :D måste fixa mig nu så jag hinner, smek!

image831

2 april

en riktigt jävla bra dag har det varit idag! :D vaknade på helt rätt sida. stack ner i stan efter skolan och fikade med jennie, sanja & sandra. har inte skrattat så mycket på länge ;p man borde skriva ner alla dumma citat man säger för det är så jävla roligt att läsa efteråt. handlade hårfärg och drog sen hem till sanja, har suttit där hela kvällen och myst. mitt hår blev bra, riktigt nöjd! :) top model 9, jag har längtat som en idiot och så handlar det bara om tillbaka blickar?! HELVETE. och så missade jag puss och kram sverige :( jag som ville se det skit mycket. ska snacka klart med mr.x nu och försöka få tag på den nya braiga låten med akon.

image830
                                                                             köra på lugg igen?

2 april

har verkligen jättetråkigt nu. sitter i skolan och har haft håla sen 10?! var nere i stan med anthalya innan, köpte lite hårfärg och sånt, sanja ska fixa på mig sen ikväll :) träffade emelieplutt aka. kodisen! hahaha, så jävla söt. blir inte så många som ska med på fredag verkar det som, alla har egna planer. lite tråkigt, men allt sånt tar man igen senare! gjorde mitt spanskaprov imorse, gick riktigt bra. fick veta resultat och allt direkt. haha, ringde mamma och hela köret (y) har höjt mig i nästan alla ämnen nu, pluggis? jag? nejdå. haha. men känns skönt iaf. ikväll är det puss och kram sverige, jag om någon kommer sitta fast klistrad då!

blir en fika efter skolan med tjejerna, det behövs varanan dag ungefär ;p liv att sitta hemma och glo? nej, jag blir så rastlös då! börjar halv ett imorgon också så behöver inte vara hemma tidigt och sånt trams. nej, nu måste jag kila till lektionen och leta upp lite vänner, är hela alone nu, haha som ja, oftast! mina vänner har viktigare saker för sig idag visst :p puss&smek!

image828
hittade en massa gamla bilder på skolans dator! ;p

.

image826
att kunna åka båt och gå på systembolaget samtidigt är ju väldigt fyndigt!
(tyskarnas ide, ja, jag blir inte förvånad!) haha.

1 april

att bloggen inte har fungerat har varit ett stort skämt, för har dom ens gjort några förändringar? jag märker iaf ingenting :/ fyllde ju år igår, 19 stora år! :D var nere med tjejerna och fikade (semir inräknas där). sötisar var dom. åkte runt i rabhis bil lite och softade, sen var jag tvungen att dra hem, var helt slut. ja, för visst lät min dag ansträngande?! hahaha. i söndags ville jag festa till det vid 12 slaget med vin men jag kände det att ingen var sugen på min idé, och att dricka själv hemma en söndag är lite deprimerande haha ;p blir utgång på fredag iaf, ska fira då! jag har föresten fixat alla mina fickpengar till resan nu! :D WIHO! gäller bara att jag inte gör av med dom nu. jag har inte riktigt lyckats lura någon idag mer än jennie.. men hon är så jävla lättlurad! ;p hahaha. min syster försökte få mig att tro att hon hade en spik i huvudet, märks det att vi är från samma familj? haha.

hörde ett jävla bra citat idag: det blir vad du gör det till! stämmer riktigt bra också.

image825

Angeliya

" titta framåt och inte bakåt, för då trillar man! "

RSS 2.0